Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: The Sims 3 z płyty po dodaniu do biblioteki nie uruchamia się

Hej @Daga1196 

Na staret uzyj opcji NAPRAW i spróbuj ponownie uruchomić grę bezpośrednio z aplikacji EA.

Czasami duża ilość zainstalowanych dodatków, może być przyczyną uruchomienia gry na PC, który spełnia tylko minimalne zalecenia. W takim wypadku warto sprawdzić, czy gra podstawowa uruchomi się z 1 dodatkiem. Możesz też odciążyć komputer poprzez wyłączenie zbędnych programów - aby to zrobić uruchom PC w trybie czystego rozruchu.

1 Reply

• Daga1196's avatar
    Daga1196
    2 years ago

Witam, 

Dziękuję za odpowiedź. Próbowałam z naprawą niestety nie pomogło. Wyłączyłam wszystkie dodatki i też gra się nie uruchomiła. Komputer był niedawno kupiony i jest to komputer gamingowy, więc raczej to nie jest problemem. Może problem leży po stronie Windows 11, który najwyraźniej nie obsługuje już tej gry? Chociaż z płyty działała, ale tak jak wspominałam nie mam już napędu na płyty. Próbowałam również wyłączyć wszystkie niepotrzebne aplikacje według Pani wskazówek, lecz tak samo bezskutecznie.

Pozdrawiam

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 20 hours ago