Forum Discussion
EA robi sobie żarty z użytkowników. Jeśli zależy ci na zapisach możesz je przekopiować z folderu z grą, nie powinno to być trudne. Natomiast co zrobić, żeby gra działała? NIE MAM POJĘCIA, obawiam się, że po pierwsze musisz wytoczyć spór jeśli gra zniknęła z biblioteki. A... i nie licz, że pobierzesz ją przez EA app - niestety to jest niemożliwe, bo udostępniają zawartość, w której brakuje 1GB.
Moje sugestie:
1. Znajdź w folderze z grą pliki zapisu i przenieś je na dysk zewnętrzny, albo przynajmniej inny folder niezwiązany z grą.
2. Odinstaluj grę
3. Spróbuj zainstalować grę ponownie, ale z płyty CD - nie można pobrać gry z EA app
Jeśli to nie pomoże, spórbuj skontaktować się z supportem w sprawie przywrócenia gry do biblioteki, któa zniknęła po migracji danych....
Tipp ode mnie: nie kupuj gry przez EA, bo to będa wyrzucone pieniądze, a problemu to nie rozwiąże.
gra była kupiona w pudełku fizycznie i tak zainstalowana. Potem update wymusił zainstalowanie Origin i dodanie gry do biblioteki. Teraz po migration z Origin to EA gra zniknęła. Próbowałem odinstalowania i zainstalowania gry ponownie (z kopią zapisów) i niestety wciąż ten sam błąd...
- 8 months ago
Wydaje mi się, że jak szukałem pomocy z moim problemem (pobranie gry) to na anglojęzycznym AnswerEA widziałem podobne tematy z rozwiązaniem od EA. Możesz tu pogrzebać lub na anglojęzycznym forum sprawdzić
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 17 hours ago