Forum Discussion

viceslunae's avatar
viceslunae
Rising Newcomer
22 days ago
Solved

The Sims 3 problem z dodatkiem

Cześć, od kilku lat mam pewien problem z dodatkiem do The Sims 3 ''Nie z tego świata''. Sytuacja wygląda następująco: w bibliotece DLC wyświetla się jako zainstalowane oraz widnieje informacja, że już ten dodatek posiadam, niestety ani w launcherze, ani w grze go nie ma. Przysięgam, próbowałam już chyba wszystkiego - odinstalowania i zainstalowania, włączania jako administrator, sprawdzałam zaporę sieciową, zmieniałam we właściwościach zgodność na poprzednie wersje Windowsa, czyściłam pliki, pisałam do supportu, ale nic nie daje oczekiwanych rezultatów. Czy ktoś zmagał się z tak samo upierdliwym problemem i udało mu się coś zadziałać? Wiem, że wątek był kiedyś poruszany, ale bardzo zależy mi na świeżych odpowiedziach i doświadczeniach. 

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Oznaczyłem odpowiedź EA_Kalina  jako rozwiązanie.  Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

• viceslunae's avatar
    viceslunae
    Rising Newcomer
    20 days ago

Kompletnie nic, była to całkowicie bezsensowna rozmowa, support zaproponował mi zwrot pieniędzy, ale nie mam nawet pojęcia na jakie konto, jaką formą płatności. Dodatek był kupowany kilka lat temu i to przez kartę, która może już nie istnieć, a kiedy poprosiłam o jakąś weryfikację otrzymałam odpowiedź, że na pewno pieniądze dostanę, a jeśli nie - mam się znów kontaktować. Zostanę w takim razie bez zwrotu i bez działającego dodatku.

• viceslunaeCzy coś się udało? Mam ten sam problem tylko z dodatkiem "Po zmroku", EA na czacie w żaden sposób mi nie pomogło, odesłało mnie z kwitkiem

• viceslunae's avatar
    viceslunae
    Rising Newcomer
    21 days ago

Domyślam się, że dopiero jutro będę miała możliwość czatu?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej viceslunae 

Może to być efekt brakującej 64-bitowej wersji tego dodatku - skontaktuj się z nami bezpośrednio (kliknij ten link), aby doradza mógł to dla Ciebie sprawdzić.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,362 PostsLatest Activity: 3 days ago