Forum Discussion

46652a9bf41da57's avatar
6 years ago

The Sims 3 problem z modami, wyłączanie się gry.

Witam.

Mam problem z grą The Sims 3. A dokładniej mam problem z modami.

Otóż gdy włączam samą grę bez żadnych modów to wszystko działa dobrze. Natomiast jeśli tylko zainstaluje nawet kilka modów to po włączeniu gry (samo włączanie idzie okej) i próbie zbudowania czegoś od razu wychodzi z gry. Po prostu się wyłącza. 
Wystarczy, że kliknę np. na jakiś mebel  i wychodzi z gry. Chodzi tylko o nowe rzeczy. Kiedy klikam na rzeczy z gry, nie te z internetu to jest ok.
Nigdy tak nie było. Kilka miesięcy przed tym też grałam i było okej, potem miałam robiony format laptopa i zainstalowałam ponownie simsy i od tego momentu tak się dzieje. 
Mody zawsze pobierałam tylko z dwóch stron czyli TSR i Simcredible.

Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Pozdrawiam. 

1 Reply

• Witaj @46652a9bf41da575 

Niestety, wiele starych modyfikacji nie działa z aktualizacjami gry na Origin, gdyż na Origin nastąpiła zmiana konfiguracji gry, co może powodować błędy w modach oraz CC.  Dzieje się tak dlatego, że tamte mody tworzone były pod stare połączenia gry.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,449 Posts