The sims 3 Simowie nie działają
- 2 years ago
@KlaudiabukownoWiesz co - tu jest zestaw porad co można jeszcze zrobić
https://help.ea.com/pl/help/the-sims/the-sims-3/troubleshoot-the-sims-3-pc/
ALe przyszła mi do głowy rzecz - z serii najciemniej pod latarnią.
Zanim cokolwiek zrobisz z porad zamieszczonych pod tamtym linkiem - spróbuj zresetować parcelę bez usuwania rodziny - chwytając ją w trybie edycji okolicy jakbyś chciała obrócić czy przenieść i upuść w to samo miejsce (chwyć i upuść) - i wczytaj ponownie ten dom - wszyscy simowie będą stać przed domem - zresetowani. To czasami pomagało. Jeśli nie - zrób kolejny krok - bardziej radykalny.
Zapisz rodzinę do biblioteki. Tę rodzinę, która jest na parceli skasuj. Skasuj także parcelę - tzn wyburz dom. Zrestetuj samą parcelę tak jakbyś chciała ją przenieść czy obrócić - złap tylko za siatkę i upuść bez przenoszenia - tak jak opisałam to wyżej. .
Przeprowadź tę rodzinę (ale tę zapisaną w bibliotece) na inną parcelę - w innej okolicy - albo nawet tej samej. I zobacz czy to pomoże. Stracisz wspomnienia,, historię rodziny - ale samą rodzinę być może uratujesz. Jeśli to nie pomoże - to już nie wiem. Tym bardziej, że w innych rodzinach jak rozumiem - nic złego się nie dzieje?I jeszcze jedno - w tym modzie NRAAS jest opcja Export – pozwala na eksport danych gospodarstwa domowego, kariery, danych osobowych, relacji i umiejętności do folderu w Moich Dokumentach (Dokumentach) .. Jak już wyeksportujesz - to możesz zaimportować te ustawienia - bo to działa w obie strony. więc zanim usuniesz rodzinę - możesz wykonać ten eksport. Nigdy nie korzystałam z tej opcji ale warto spróbować, bo jednak żal rodziny.