Forum Discussion

OGR1980's avatar
6 years ago
Solved

The sims 3 store miasto

Witam . dopiero teraz po wielu godzinach wszystko się pobrało ,ale jeśli chodzi o stare miasta to zniknęły prawie wszystkie tylko Sanset valley zostało . I nie wiem czemu .1.Zalogowałem się na stronie i przeszedłem do Historii zakupów 2. Zacząłem pobierać te miasta   .3. Miasta  się pobrały 4 . Teraz będę instalować po kolei miasta . 5. Jak  widać wszystkie miasta się zainstalowały  poprawnie .6. Zawartość zmodyfikowana tak samo .Załączam screny 

P.S. TYLKO NIE WIEM CZEMU MIASTA STARE ZNIKNĘŁY .ZOSTAŁO SANSET VALLEY TYLKO  

• Witaj @OGR1980 

Możesz dokładnie opisać, jakich starych miast Ci brakuje po zainstalowaniu światów ze Store?

Jedynym podstawowym miastem z gry jest Sunset Valley, reszta miast doszła wraz z dodatkami (które trzeba osobno kupić)  lub pochodzi ze Store, w tym bezpłatne miasto Rivieview .

Pozdrawiam.

5 Replies

• Witam dołączam kolejne screny 

• Kolejne screny 

• kolejne ostatnie screny tylko mnie martwi to ,że tych starych miast nie ma 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 years ago

Witaj @OGR1980 

Możesz dokładnie opisać, jakich starych miast Ci brakuje po zainstalowaniu światów ze Store?

Jedynym podstawowym miastem z gry jest Sunset Valley, reszta miast doszła wraz z dodatkami (które trzeba osobno kupić)  lub pochodzi ze Store, w tym bezpłatne miasto Rivieview .

Pozdrawiam.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,407 PostsLatest Activity: 2 days ago