The Sims 3 Zestaw Światów- "kod został użyty"
Witam,
Zakupiłem Zestaw Światów (Monte Vista, Magiczne Źródła i Chocolate Fountine). Kody na dwie pierwsze pozycje próbowałem aktywować przez aplikacje EA App i dostaje komunikat "Tego kodu nie można tutaj zrealizować. Udaj się na stronę https://store.thesims3.com/myAccount.html i tam go wykorzystaj." Udałem się na tą stronę jednak tam komunikat taki mnie wita- "Wpisany kod został już użyty. Sprawdź wpisany kod i spróbuj ponownie. Jeśli w dalszym ciągu będzie występował ten błąd, może to oznaczać, że kod został już wykorzystany. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy," Jedynie kod na Fonntannę udało mi się aktywować, bo tam już nie próbowałem najpierw przez EA App.
Proszę o podanie adresu email do supportu EA, bo trzeci dzień szukam takowego, a jedyny zalecany sposób kontaktu jaki otrzymuję to Zajrzyj do Answers HQ. Próbowałem o różnych godzinach, czy prze stronkę US/UK i nic, ciągle tylko Answers HQ mam dostępne. Infolinia nie działa sprawdzałem. Także jeszcze raz proszę o podanie adresu email do supportu EA.
Udało mi się rozwiązać sprawę! Zwrot kasy w drodze.
W końcu pojawiła mi się możliwość kontaktu przez chat, ale jak do tego doszedłem. Amerykańska wersja strony, grę wybrałem The Sims 4 i temat- zwrot. Z ciekawości szybko sprawdziłem tą samą stronę z tym samym tematem, ale gra The Sims 3 i już nie było opcji chatu jedynie Answers HQ 🤨
Także widzicie ludziska strasznie to EA ukrywa się z pomocą. Adres mailowy do supportu jednak dalej nieznany 😉