Forum Discussion

Dejmian93's avatar
Dejmian93
New Traveler
22 days ago
Solved

The Sims nie działa po zakupie

Zakupiłem The Sims w EA APP. Gra się pobrała i... nic. Nie da się jej uruchomić. Po włączeniu dosłownie na sekundę pojawia się tylko EA APP i nic więcej. Gra nie uruchamia się. 

18 Replies

• Juletide's avatar
    Juletide
    Rising Newcomer
    20 days ago

Mam ten sam problem. Żadne znalezione rozwiązanie u mnie nie działa. Czy ktoś wie jak w ogóle można sie skontaktować z EA i zgłosić im ten problem? Szukam i ciągle mnie gdzieś przerzuca do forów lub Q&A ale faktycznego zgłoszenia nie moge wysłać! Help!

• DarDar1902's avatar
    DarDar1902
    New Novice
    20 days ago

Żadne rozwiązanie nie działa bo to amatorskie rozwiązania graczy , EA nie robi nic z tym problemem! Od czasu instalacji jest 24h na żądanie zwrotu pieniędzy. Ja zwróciłam i kupię ponownie jak to naprawią 🤷🏼‍♀️

• Wydano aktualizację gry. Już działa. 😀

• DarDar1902's avatar
    DarDar1902
    New Novice
    18 days ago

Kupiłam od nowa, zainstalowałam i teraz wywala mi że jakiś problem z kartą graficzną.. nie znam się na tym .. znowu muszę zwracać 😞

• Juletide's avatar
    Juletide
    Rising Newcomer
    17 days ago

Dokładnie to samo...u mnie nie odnajduje czegoś o nazwie vulkan... matko...

• Pszcz0lka009's avatar
    Pszcz0lka009
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

Dokładnie na każdym PC niezależnie od konfiguracji sprzętowej, problem z Vulkanem.... EA nadal milczy udając że nic sie nie dzieje.... porażka.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 5 hours ago