Recent Discussions
ORIGIN - Logowanie online jest obecnie niemożliwe
Witam, jak naprawić błąd "Logowanie online jest obecnie niemożliwe" wykonałem wszystkie kroki z obu t https://answers.ea.com/t5/Origin-Client-Web-Technical/Complete-Support-Origin-Connection-Issues/td-p/5019298 oraz https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/origin-problem-z-trybem-offline/td-p/6107909 lecz żaden z nich nie działaSolved56KViews4likes202CommentsMam bład przy wlaczaniu origin ... api-ms-win-runtime-l1-1-0.dll - rozwiązanie!
Mam blad przy wlaczaniu origin wczoraj gralem w bf1 a dzis wyskakuje blad ,, Nie mozna uruchomic programu , poniewaz na komputeraze nie znaleziono api-ms-win-runtime-[1-1-0.dlll. . Odinstalowanie nic nie pomoglo . Z gory dziekuje za pomoc .SolvedAnonymous8 years ago124KViews4likes96CommentsTwój komputer nie jest aktualnie podłączony do internetu
Witam Przy próbie włączenia gry Fifa 22 wyskakuje mi błąd: "Twój komputer nie jest aktualnie podłączony do internetu. Aby aktywować grę na tym komputerze za pomocą swojego konta EA, musisz nawiązać połączenie z internetem ". Połączenie internetowe działa prawidłowo. Czy ktoś spotkał się z takim błędem. Wczoraj wieczorem wszystko działało prawidłowo. Pozdrawiam.Solved3.3KViews6likes95CommentsORIGIN - komunikat "nie można nawiązać połączenia z internetem"
mamy rok 2021 i nadal gra za 500zł nie działają z powodu aplikacji origin. To jest tylko gra, to było proste 10 lat temu i powinno być uproszczone. Jakoś nie ma problemu z steam i epic tylko u Was tak trywialna sprawa została sprowadzona do nierozwiązywalnego problemu głupiej darmowej aplikacji. Robiliśmy z komputerem rzeczy których nigdy żadna aplikacja nie wymagała ustawianie hosta, czyszczenie dns, ustawienie nowego DNS,czyszczenie IE, wyłączenie firewali, reinstalacja origina. Źle napisane oprogramowanie trzeba poprawić a nie zrzucać na wszystko do okola, zły internet, zła, brama, zły dns ZŁY I NIE DZIAŁAJĄCY TO JEST ORIGIN. Omijamy tą platformę szerokim łukiem bo zlewają sprawę od 2017r11KViews4likes65Comments"Twoja biblioteka gier jest pusta" komunikat w Origin - 13/3/2021
moje konto origin na którym kupiłem grę star wars battlefront 2 celebration edition zostało wyczyszczone z punktów gier i znajomych miałem 1 znajomego 1 grę i kilkaset punktów miałem w grze 14/15 godzin jest to moja ulubiona gra bardzo proszę o pomoc i przywrócenie mi jejSolved4.3KViews10likes49CommentsWystąpił problem z podłączeniem do serwera zarządzającego licencjami EA download
Jak w opisie, gra to mirror's edge 1. Chciałem ją zainstalować z płyty, pomijając origina i wyskoczył mi taki błąd, więc stwierdziłem że wpiszę kod na originie i zainstaluję stamtąd. Jednak origin instaluje grę, po czym odnosi się właśnie do owej niedziałającej aplikacji. Dodam że kiedyś gra działała bez potrzeby instalowania Origina. załączam screeny z próby odpalenia gry, oraz z próby odpalenia samego download menagera7.2KViews0likes46CommentsWorms W.M.D.
Witam, ostatnio dla usługi Basic została dodana w/w gra, niestety po jednokrotnym uruchomieniu gra nawet po ponownej instalacji nie uruchamia się, w Origin widnieje natomiast informacja o graniu w dany tytuł niemniej jednak czas gry także nie zostaje naliczony (o ile to ważne). Czy ktoś mógłby mi pomóc? Nie wyskakuje mi żaden błąd ,a inne tytuły działają normalnie* *Może po za Apex Legends który minimalizuje się za każdym cholernym razem kiedy ktoś ze znajomych zmieni status dostępności na jakikolwiek inny. PozdrawiamSolved4.9KViews4likes33CommentsNie mogę dodać kolegi do znajomych na Origin.
Tak jak w nagłówku. Nie mogę znaleźć wyszukiwarką profilu mojego kolegi, żeby dodać go do znajomych, a on nie może wyszukać mnie. Jak temu zaradzić ? Przez to nie mogę zagrać z nim w w jednej drużynie w BF1.SolvedAnonymous9 years ago18KViews5likes31Commentsaplikacja origin nie wyświetla treści
witam mam problem z aplikacją origin który wygląda w ten sposób jak na zrzucie ekranu, oraz nie można wyjść z tego ekranu patrz otworzyć ustawienia, czy też np biblioteki gier. miesiąc wcześniej błąd ten również wystąpił, po tygodniu występowania postanowiłem reinstalować aplikację, z rezultatem pomyślnym. pomogło na 2 uruchomienia, oraz ponownie zaczęło się tak uruchamiać. z ciekawostek gry zainstalowane już wcześniej gdy aplikacja działała uruchamiają się bez problemów łącznie z trybami sieciowymi, jednak nie możliwe jest aktualizowanie tych gier. ponowne instalacje nie pomagają, myślałem że coś jest nie tak z moją siecią bądź kartą sieciową, bo to wygląda jakby się nie ładowała treść strony, jednak zmiana sieci bądź reset/użycie innej karty sieciowej nie pomaga. użycie konta kolegi również nie pomogło, wyczyszczenie plików ccleanerem również nie zadziałało, skan anty wirusowy nic nie wykazał. mnie się skończyły pomysły więc kieruję temat na forum jak to naprawić, oraz co takowy błąd powodujeSolved5.5KViews11likes27Commentsnie da sie zainstalowac origin
nie da sie zainstalowac origin witam od 4 miesiecy nie moge zainstalowac origin. wylaczalem antywirusa i zapore, sprawdzalem sterowniki, zrobilem wszystko co pisali w internecie a i tak to nie dziala CO MAM ZROBIC ZEBY W KONCU ZAGRAC NA TEJ *$!@$Y&@ PLATFORMIE1.4KViews0likes25CommentsNie mogę zalogować się do Origin. Pomocy :(
Witam, od kilku dni mam problem z zalogowaniem się do Origin. Po wpisaniu logia i hasła wyświetla się komunikat: " Niestety chwilowo występują problemy natury technicznej spróbuj ponownie później". Przeinstalowałem Origin, resetowałem modem i komputer i nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Gram prawie codziennie wcześniej nie miałem takich problemów. Pomocy ☹️ @kieranek123 [Edytowałem twój wpis ponieważ był w nim adres e-mail którego nie można udostępniać na forum] Zapoznaj się z regulaminem. Pozdrawiam Mateusz30KViews1like25CommentsProblem z update Origin
Cześć! Niedawno dostałam SIMS 4 a ponieważ to mój pierwszy kontakt z AE/Orign więc ... mam już problem. Po instalacji gry i Origin znalazła się aktualizacja tego drugiego. Tu się pojawia problem. Automatycznie pobierany jest nowy plik, pojawia się okno akceptacji instalacji na komputerze i po akceptacji w kilka chwil pojawia się napis "Program UpdateTool.exe przestał działać z powodu błędu. System Windows zamknie program i powiadomi cię jeśli istnieje dostępne rozwiązanie." O co chodzi jeśli instalacja poszła bez problemu. Mam system operacyjny WIN. Dodam, że tak za każdym razem jak uruchamiam grę.4.8KViews0likes23Comments[STEAM] "error":"UPSTREAM_SERVICE_UNAVAILABLE" - 24/03/2021
Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd: {"error":"UPSTREAM_SERVICE_UNAVAILABLE","error_description":"UPSTREAM SERVICE UNAVAILABLE","code":106133} Produkt: Battlefield 1 Platforma: Steam-PC CPU: AMD Ryzen 3200G GPU: AMD Radeon rx580 4gb Ram: 16GB 3600MHz CL16Solved2.2KViews1like23Comments