Forum Discussion

Re: EA app - Błąd przy pobieraniu dodatków The Sims 3

Kupiłam dodatek skok w przyszłość do the sims 3 z instant gaming. Kod wpisany i działa jednak po kliknięciu pobierz w aplikacji ea app żadna informacja o pobieraniu nie pokazała się. Próbowałam pobrać ręcznie lecz klikając przycisk pobierz kompletnie nic się nie dzieje. Próbowałam naprawić grę lecz za każdym razem pojawia się błąd w pobieraniu i nic nie mogę dalej zrobić. Proszę o pomoc!!!

5 Replies

• @Ciubil mam tak samo z dodatkiem zwierzaki, też kupiłam na instant gaming i mimo że kod działa to nie da się go zainstalować
  • Również i u mnie pobieranie dodatków nie działa. Kupiłem 2 dni temu The Sims 3 podstawkę oraz akcesoria Nowoczesny apartament i nie mogę pobrać tych akcesoriów. Na Origin klikając The Sims 3 w bibliotece gier w ogóle się nie pokazuje zakładka "Dodatki" czy "Dodatkowa zawartość" - coś w tym stylu. Wywaliłem Origin i zainstalowałem EA App - tutaj akcesoria się wyświetlają, ze je mam i są aktywowane, ale jakakolwiek próba ich pobrania jest niemożliwa, po kliknięciu guzika "Pobierz" nic się nie dzieje. Podstawka gry działa normalnie, ale problem jest właśnie z DLC. Ile mozna czekać zeby naprawić takie coś???

• cortenvedin's avatar
    cortenvedin
    3 years ago
    @IMAX_Enhanced Dlatego lepiej wstrzymać się z kupowaniem czegokolwiek przez tą aplikację. Problem znany jest od jakiegoś już czasu, póki co cisza w kwestii jego rozwiązania.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,386 PostsLatest Activity: 11 hours ago