Forum Discussion

vmarrycha's avatar
vmarrycha
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Wersja cyfrowa sims 3

Sul! Sul!

Zwracam się do was z takim problemem:

Kiedyś, kilka lat temu dostałam od mojego kuzyna trzy pudełka DVD simsów 3 - podstawa, pokolenia oraz zwierzaki. W jednym z pudełek znalazł się także kod seryjny do pór roku.  W moim laptopie nie ma napędu DVD więc nie mogę odpalić tych gier.  Wszystkie kody seryjne są wykorzystane przez niego. Czy jest jakaś możliwość abym mogła znowu je użyć? Kuzyn jest aktualnie na studiach i nie gra już w tą grę, a ja bym bardzo chciała wrócić do gry z dzieciństwa. :(

Wszystkie pudełka są oryginalne także mogę je podesłać jako dowód "zakupu", a raczej zwykłego prezentu jako dziecko.

• Hej vmarrycha​ 

Jedyną opcją w tej sytuacji jest zalogowanie się do konta, na którym były zarejestrowane kody gier i pobranie ich przez EA app.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej vmarrycha​ 

Jedyną opcją w tej sytuacji jest zalogowanie się do konta, na którym były zarejestrowane kody gier i pobranie ich przez EA app.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,401 PostsLatest Activity: 2 hours ago