Forum Discussion

Re: Problem z instalcja cyfrową TS3 DODATKU oraz aktualizacji 1.69

Hej.

Najważniejsze informacje o pobieraniu dodatków do gry The Sims 3 znajdziesz w TYM artykule.

Jeśli mimo tego chcesz zadać jakieś pytania zawsze możesz je zostawić pod moim postem.  Pamiętaj także, że możesz skontaktować się bezpośrednio  z doradcą EA.

2 Replies

• Wikasim's avatar
    Wikasim
    8 years ago

nie wiem jak pobrac wersje cyfrową na komputer (grałam na płycie) np dodatku zostan gwiazda poniewaz nie wyswietla mi sie przycisk pobierz (na obrazku widac) oraz nie wiem jak zaaktualizowac do nowej wersji (1.69 a mam 1.67)

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 years ago

Hej @Wikasim

Zrzut ekranu który wysłałaś zdaje się być zrobiony na stronie Origin.com. Gry Electronic Arts można uruchomić tylko za pomocą programu Origin, który można pobrać z tej strony. Jeśli chcesz zaktualizować swoją grę do wersji 1.69 musisz skorzystać z Super-Aktualizatora The Sims 3, lub pobrać ją poprzez program Origin 🙂. 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,388 PostsLatest Activity: 5 days ago