Forum Discussion

cwncqcqjhfnp's avatar
cwncqcqjhfnp
Rising Newcomer
2 months ago
Solved

nie mogę zainstalować the sims 3 ponownie

witam serdecznie. mam problem a mianowicie od bardzo dawna nie grałem w sims i teraz chciałem zainstalowac grę na nowo, oczywiscie w trakcie inastalacji przeniosło mnie do instalacji orgin ale w zaden sposob nie przypomne sobie jaki miałem wtedy hasło. a email tez mam teraz inny. pozatym podczas tej instalacji wyswietla się że jestem offline a tak nie jest. zainsalowałem electronic arts ale na inny email inna nazwa itd. Chciałem wpisac na EA kod z sims i nie da rady. Co robić prosze o pomoc 

• Hej cwncqcqjhfnp​ 

Zacznę od kilku wyjaśnień: 

• już jakiś czas temu Origin został zastąpiony przez aplikację EA - cieszę się, że udało Ci sie ja pobrać
    • kody gier mozna przypisać do jednego konta, a przy próbie rejestracji na innym koncie otrzymasz komunikaż, że kod został już wykorzystany

Jeśli wciąż posiadasz dostęp do swojego maila, ale nie pamietasz hasła do konta z grą TS3, spróbuj zresetować hasło.

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawców usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nie pamiętasz, który adres e-mail jest wykorzystywany na Twoim koncie, lub nie udało Ci się odzyskać do niego dostępu być może będziemy w stanie pomóc Ci w inny sposób.  Kliknij ten link, aby skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej cwncqcqjhfnp​ 

Zacznę od kilku wyjaśnień: 

• już jakiś czas temu Origin został zastąpiony przez aplikację EA - cieszę się, że udało Ci sie ja pobrać
    • kody gier mozna przypisać do jednego konta, a przy próbie rejestracji na innym koncie otrzymasz komunikaż, że kod został już wykorzystany

Jeśli wciąż posiadasz dostęp do swojego maila, ale nie pamietasz hasła do konta z grą TS3, spróbuj zresetować hasło.

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawców usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nie pamiętasz, który adres e-mail jest wykorzystywany na Twoim koncie, lub nie udało Ci się odzyskać do niego dostępu być może będziemy w stanie pomóc Ci w inny sposób.  Kliknij ten link, aby skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 5 hours ago