Forum Discussion

Aschantka's avatar
Aschantka
Seasoned Veteran
2 years ago

Re: Sims 2 Szukam cc - czarne ubrania, uabrania kariery i samochody

@elkakub wiesz - gdy czegoś szukam, to korzystam z przeglądarki - najczęściej zaznaczam żeby wyświetlało mi grafikę i wtedy wpisuję potrzebną frazę - najlepiej tak: TS2 carreer outfit, black outfit for TS2, black clothes for TS2, career clothes for TS2 - - powinnaś coś znależć. Swego czasu jedną z najlepszych stron z ubraniami do TS2 była stronka All_about_Style - ale stronka ta została zamknięta, można stamtąd pobrać kontent jedynie do trójki. Poszperaj jeszcze na Mod The SIms

[edytowano przez EA_Kuba]

i na TSR [edytowano przez EA_Kuba]

a także przeszukaj tę studnię bez dna jaką jest Pinterest
np tu

[edytowano przez EA_Kuba]

Pamiętaj, że pobierając odzież czy włosy musisz mieć mesh i rekolor. _Te dwie części współpracują ze sobą tak, jak namiot i stelaż - jedno bez drugiego nie zadziała. Mesh musi być dopasowany do tego konkretnego ciucha z uwzględnieniem grupy wiekowej.

Nie zapomnij o kliknięciu w okienko z pktami xp pod moją wypowiedzią - jeśli pomogłam 🙂

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,388 PostsLatest Activity: 9 days ago