Forum Discussion

fajnyja14242's avatar
3 years ago
Solved

Czemu simowie znikają z drzewa genealogicznego

Dzieje się tak za każdym razem gdy simka ma męża i jedno z nich zginie to są rozwiedzeni i znika z drzewa genealogicznego. Pytam się w jaki sposób uniknąć tego błędu naprawiałam grę, instalowałam mody żeby naprawiły ten błąd i nic nie działa, błąd był w 2020 roku naprawiono go , i powrócił chyba w aktualizacji 'Historie sąsiedzkie' nie chce żeby moje drzewo wyglądało jak by było puste. 

• @fajnyja14242

Jaka jest maksymalna liczba twoich Simów w twoim zapisie? Zwiększenie tej liczby w opcjach gry może pomóc. (W opcjach gry, domyślnie jest ustawione 80.i jesli w grze bedzie wiecej twoich simów niz te 80 sztuk to gra nadwyzki bedzie usuwać )
    Ponadto, jeśli masz mod MC Command Center, możesz oznaczyć członków rodziny klikajac po kolei na kazdego sima na sima ( opcje modu - oznaczenia sima) i wybierając oznaczenie " nigdy nie przerzedż”. - to bedzie sie odnosilo tez do duchów .

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @fajnyja14242

Jaka jest maksymalna liczba twoich Simów w twoim zapisie? Zwiększenie tej liczby w opcjach gry może pomóc. (W opcjach gry, domyślnie jest ustawione 80.i jesli w grze bedzie wiecej twoich simów niz te 80 sztuk to gra nadwyzki bedzie usuwać )
    Ponadto, jeśli masz mod MC Command Center, możesz oznaczyć członków rodziny klikajac po kolei na kazdego sima na sima ( opcje modu - oznaczenia sima) i wybierając oznaczenie " nigdy nie przerzedż”. - to bedzie sie odnosilo tez do duchów .
  • Da się jakoś wyłączyć czyszczenie związków dla wszystkich simów za jednym kliknięciem? Moje drzewo jest ogromne i nie dam rady po kolei u każdego sima wybierać tej opcji. ( każda rodzina mieszka w innym miejscu) 2 pytanie, czy jeśli już usunęła się połowa drzewa to da się to jakoś przywrocić? Proszę o pomoc! 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,149 PostsLatest Activity: 3 hours ago