Forum Discussion

Re: Moje wiadomości nie pojawiają się na czacie

Witaj @CptnMorningWood w grze wybierz Opcje>Rozgrywka. Poszukaj opcji okno rozmów i przełącz na Pokaż. Po wciśnięciu Enter w rozgrywce wieloosobowej powinno pojawić się okno czatu następnie naciśnij Tab wtedy będziesz mógł zmienić rodzaj czatu na Drużyny/Załogi lub do Wszystkich. Napisz coś i zobacz czy działa. Powodzenia 🙂 

4 Replies

• Nie okno czatu tutaj jest problemem a wysłane wiadomości, nic się nie pojawia po wpisaniu i zaakceptowaniu wiadomości klawiszem enter.

• Czat normalnie działa, widać wiadomości innych ale jak ja coś napiszę to nic się tam nie pojawia.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 years ago
    @CptnMorningWood tylko to mi przychodzi na myśl jeśli nic nie pomoże skontaktuj się mailowo z EA faktycznie może to jakiś błąd i filtruje twój nick jak coś negatywnego.
    1.Spróbuj wyłączyć chat i uruchomić go ponowie.
    2.Sprawdź czy możesz wysyłać prośby o apteczkę, amunicje itp.
    3.Usuń cała zawartość BF5 i Origin z wszystkimi zbędnymi folderami. Zainstaluj ponownie.
    4.Sprawdź język klawiatury może tam ustaw na j.angielski lub zmień na j. polski.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,124 PostsLatest Activity: 23 minutes ago