Forum Discussion

Re: Nie odblokowują się dodatki do broni i pojazdów.

@KacpexPLW trybie portal M416 ma odblokowane wszystkie dodatki, nie musisz nic odblokowywać. Podczas gry na PC naciskasz T gdzie pokażą się wszystkie dostępne dodatki do broni.

6 Replies

• KacpexPL's avatar
    KacpexPL
    4 years ago

M416 podałem tylko jako przykład. w żadnej innej broni i pojeździe nic mi się nie odblokowuje pomimo wielu zabójstw...

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 years ago

@KacpexPLW jakim trybie grasz? Jeśli to portal to masz ograniczoną możliwość odblokowywania dodatków/odznak itp.

• KacpexPL's avatar
    KacpexPL
    4 years ago

Najczęściej w portalu ale próbowałem w innych trybach i jest niestety to samo.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @KacpexPL 

Czy mógłbyś powiedzieć w jakich "innych trybach" progres nie był naliczany? 

• W żadnym z trybów niestety nie odblokowują się wszystkie dodatki. Np do RPT-31

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago
    @kulas84PL A odblokowywałeś dodatki na botach? Jeśli tak jest to bug, będziesz musiał wbić kolejna odznakę, w danym pojeździe albo broni. W grze w statystykach będziesz miał sprzeczne informacje z stanem odznaki i dodatków. Najlepiej żebyś zabijał graczy to powinno wkoncu się odblokować. Miałem tak nie raz 🙂, wyposażenie lub dodatek do broni jest zablokowany a pasek postępu jest na max i liczba zabójstw to np. 320/320. Graj dalej i powinno się odblokować. Pozdro🙂.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.639 PostsLatest Activity: 58 minutes ago