Forum Discussion
4 Replies
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Niestety spróbowałam kilka razy i po zweryfikowaniu plików innych dodatków Origin niczego nie pobiera. Poczekam aż EA App zacznie działać i w końcu będę mogła zagrać. Najbardziej zbugowana, popsuta aplikacja, która jak działa i tak psuje się raz na jakiś czas tak dla zasady.
Poddaję się.
- kreatora2 years agoHero (Retired)
@JezynowkaTV
Albo nie kliknęłaś w EA app tego napisu Download aby wyszarzał, albo jednak coś kliknęłaś w oknie Origin. U mnie tez była tylko weryfikacja pierwszy raz - za drugim razem ranczo się pobrało po zalogowaniu sie na OriginNie poddawaj się!
Powtórz to!
Kolejne próbu nieudane. Po tym jak napis Download wyszarzeje od razu zaczyna się przygotowywanie do pobrania (kończące się błędem), przy czym kafelek z napisam znika (nie wiem czy tak to powinno wyglądać. Może jestem nieogarnięta, może coś innego nie działa. Poczekam aż pojawi się jakiś filmik żebym dokłądnie widziała co robić i się okaże.
Ogólnie jestem niezadowolona, że w ogóle muszę robić takie triki żeby pograć w grę. Międzyinnymi z powodu takich akcji kupiłam City Skylines na Steam mimo, że miałam je już tutaj. Szkoda nerwów.
Dziękuję za próby pomocy. ♥
- danuta7202 years agoHero+
Witaj @JezynowkaTV
Może jeszcze spróbuj wyczyścić pamięć podręczną Ea App.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Następnie w aplikacji Ea App - 3 kreseczki w lewym, górnym rogu > "Ustawienia.Aplikacja" odhacz automatyczne aktualizowanie aplikacji, a w aplikacji "Pobierz" (zakładka obok) odhacz "Automatycznie aktualizuj gry", oraz "włącz pobieranie w tle".
Jeżeli te opcje są już odhaczone to włącz je z powrotem. U mnie to zadziałało.
Pozdrawiam.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 2 days ago