Forum Discussion

4 Replies

• Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Niestety spróbowałam kilka razy i po zweryfikowaniu plików innych dodatków Origin niczego nie pobiera. Poczekam aż EA App zacznie działać i w końcu będę mogła zagrać. Najbardziej zbugowana, popsuta aplikacja, która jak działa i tak psuje się raz na jakiś czas tak dla zasady. 

Poddaję się. 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago

@JezynowkaTV

Albo nie kliknęłaś w EA app tego napisu Download aby wyszarzał, albo jednak coś kliknęłaś w oknie Origin. U mnie tez była tylko weryfikacja pierwszy raz - za drugim razem ranczo się pobrało po zalogowaniu sie na Origin

Nie poddawaj się!

Powtórz to!

• Kolejne próbu nieudane. Po tym jak napis Download wyszarzeje od razu zaczyna się przygotowywanie do pobrania (kończące się błędem), przy czym kafelek z napisam znika (nie wiem czy tak to powinno wyglądać. Może jestem nieogarnięta, może coś innego nie działa. Poczekam aż pojawi się jakiś filmik żebym dokłądnie widziała co robić i się okaże.

Ogólnie jestem niezadowolona, że w ogóle muszę robić takie triki żeby pograć w grę. Międzyinnymi z powodu takich akcji kupiłam City Skylines na Steam mimo, że miałam je już tutaj. Szkoda nerwów.

Dziękuję za próby pomocy. ♥

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

Witaj @JezynowkaTV 

Może jeszcze spróbuj wyczyścić pamięć podręczną Ea App.

https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Następnie w aplikacji Ea App  - 3 kreseczki w lewym, górnym rogu > "Ustawienia.Aplikacja" odhacz automatyczne aktualizowanie aplikacji, a w aplikacji  "Pobierz" (zakładka obok) odhacz "Automatycznie aktualizuj gry", oraz "włącz pobieranie w tle".

Jeżeli te opcje są już odhaczone to włącz je z powrotem. U mnie to zadziałało.

Pozdrawiam.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,326 PostsLatest Activity: 11 hours ago