Forum Discussion
Jedyne co na dzisiaj działa :
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Sims-4-Ranczo-blad-pobrania/m-p/12763396#M21404
- 2 years ago
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Niestety spróbowałam kilka razy i po zweryfikowaniu plików innych dodatków Origin niczego nie pobiera. Poczekam aż EA App zacznie działać i w końcu będę mogła zagrać. Najbardziej zbugowana, popsuta aplikacja, która jak działa i tak psuje się raz na jakiś czas tak dla zasady.
Poddaję się.
- kreatora2 years agoHero (Retired)
@JezynowkaTV
Albo nie kliknęłaś w EA app tego napisu Download aby wyszarzał, albo jednak coś kliknęłaś w oknie Origin. U mnie tez była tylko weryfikacja pierwszy raz - za drugim razem ranczo się pobrało po zalogowaniu sie na OriginNie poddawaj się!
Powtórz to!
- 2 years ago
Kolejne próbu nieudane. Po tym jak napis Download wyszarzeje od razu zaczyna się przygotowywanie do pobrania (kończące się błędem), przy czym kafelek z napisam znika (nie wiem czy tak to powinno wyglądać. Może jestem nieogarnięta, może coś innego nie działa. Poczekam aż pojawi się jakiś filmik żebym dokłądnie widziała co robić i się okaże.
Ogólnie jestem niezadowolona, że w ogóle muszę robić takie triki żeby pograć w grę. Międzyinnymi z powodu takich akcji kupiłam City Skylines na Steam mimo, że miałam je już tutaj. Szkoda nerwów.
Dziękuję za próby pomocy. ♥
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago
- 4 days ago