Problem z otwarciem EA app i gier
od pewnego czasu ( około kilka miesięcy) mam problem z włączeniem EA app, lub gry która jest z nią połączona ( FC 25, Battlefront II ) zawsze jak prubuję włączyć EA app aplikacja zazwyczaj się odpala ale mam szary ekran, na którym nic nie widać. Zazwyczaj pisze że serwerom zajeło za długo to co miały zrobić i żeby sprawdzić internet, pomimo tego że cały czas jest, ponieważ inne gry online spoza EA app normalnie chodzą. Jak włączam grę z wyżej wymienionych , pisze uruchamianie gry, a potem wyskakuje komunikat że serwery za długo wykonywały swoją pracę i żeby sprawdzić połączenie internetowe, pomimo że internat działa. Zazwyczaj też po oczekiwaniu na włączenie gry wyskakuje kod błędu 10005, albo Problem z połączeniem w aplikacji EA . Innymi razami wyskakuje błąd który każe mi uruchomić aplikację ponownie, lub problem z błędem logowania. Raz na jakiś czas wyskakuje błąd z możliwością odpalenia gry ale nie mogę grać online, a po jej zamknięciu znowu nie mogę jej otworzyć. skanowałem pliki, odinstalowywałem i instalowałem ponownie EAapp kilkanaście razy, resetowałem rutery z internetem i komputer i nadal z tym samym skutkiem. nawet jak odpalam grę przez Steam to nadal się nie włącza. Znalazłem jakiegoś bloga gdzie osoba miała ten sam problem co ja ale od kilku miesięcy czatowania z użytkownikami nie znalazła rozwiązania. Pisali jej że może to być problem z jej komputer lub kontem, ale ja niewidzę nic co mogło by u mnie powodować te błędy. Próbowałem też wysłać prośbę o pomoc przez EA error repporter, ale nawet przy próbie wysłania prośby pokazał się błąd. Proszę o szybką pomoc.