Forum Discussion

Re: EA Desktop nie działa z Game Passem

Ten sam problem. Kilkanaście tygodni temu miałem subskrypcję XGP Ultimate i EA Desktop bez problemu ją widział. Subskrypcja zakończyła się już jakiś czas temu i wczoraj postanowiłem ją odnowić. Aplikacja Xbox widzi ją normalnie, natomiast EA Desktop nie. Przy próbie zainstalowania gry z poziomu aplikacji Xbox odsyła do strony tej gry w EA Dekstop, gdzie mam opcję zakupu EA Play bądź bezpośrednio gry za pełną cenę.

3 Replies

• Mam dokładnie ten sam problem, tylko, że po raz pierwszy chcę połączyć z EA play.

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Hejka @KTelFyr1 @SmilekYT,

W tym wątku prawdopodobnie występuje kilka odrębnych od siebie problemów, ale postaram się pomóc tam, gdzie tylko możliwe 😉

Jeżeli chodzi o Wasz problem, to jest on aktualnie analizowany przez zespół odpowiedzialny za EA Play.

Problem ten dotyczy scenariusza, w którym tak jak napisał @KTelFyr1, miało miejsce odnowienie subskrypcji i użytkownicy mają problem z pobraniem gry w jej ramach. Dodatkowe informacje jak i najświeższe aktualizacje na ten temat znajdziecie również w tym wątku na forum anglojęzycznym (informacje te znajdują się w najnowszych wpisach). 

Wszelkie dodatkowe detale przekazywane przez graczy są na bieżąco analizowane przez zespół EA Play.

Mam nadzieję, że już wkrótce wszystko wróci do normy  

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Cześć @xZajaczekpl,

Podejrzewam, że Twój problem ma zupełnie odrębną naturę. Jeżeli tak jest, to postaram się wydzielić dla niego osobny wątek. Ponieważ próbujesz połączyć konto po raz pierwszy, upewnij się, że logujesz się na prawidłowe konto EA. Dla przykładu to, że używasz do logowania się do obu tych kont tego samego adresu e-mail, nie musi oznaczać, że konta te zostały wcześniej powiązane. 

Najłatwiej będzie powiązać konta, ewentualnie sprawdzić istniejące powiązanie, korzystając ze strony help.ea.com. Możesz tam wybrać opcje logowania za pomocą konta XBOX Live. Po zalogowaniu się będziesz miał dostęp dokładnie do tego konta, które zostało powiązane. W przypadku jeżeli konto nie zostało jeszcze powiązane, zostaniesz zapytany o dane konta, które chciałbyś powiązać z Xbox Live. 

Daj znać, czy na tym polegał Twój problem. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,325 PostsLatest Activity: 2 hours ago