Forum Discussion
Ten sam problem. Kilkanaście tygodni temu miałem subskrypcję XGP Ultimate i EA Desktop bez problemu ją widział. Subskrypcja zakończyła się już jakiś czas temu i wczoraj postanowiłem ją odnowić. Aplikacja Xbox widzi ją normalnie, natomiast EA Desktop nie. Przy próbie zainstalowania gry z poziomu aplikacji Xbox odsyła do strony tej gry w EA Dekstop, gdzie mam opcję zakupu EA Play bądź bezpośrednio gry za pełną cenę.
W tym wątku prawdopodobnie występuje kilka odrębnych od siebie problemów, ale postaram się pomóc tam, gdzie tylko możliwe 😉
Jeżeli chodzi o Wasz problem, to jest on aktualnie analizowany przez zespół odpowiedzialny za EA Play.
Problem ten dotyczy scenariusza, w którym tak jak napisał @KTelFyr1, miało miejsce odnowienie subskrypcji i użytkownicy mają problem z pobraniem gry w jej ramach. Dodatkowe informacje jak i najświeższe aktualizacje na ten temat znajdziecie również w tym wątku na forum anglojęzycznym (informacje te znajdują się w najnowszych wpisach).
Wszelkie dodatkowe detale przekazywane przez graczy są na bieżąco analizowane przez zespół EA Play.
Mam nadzieję, że już wkrótce wszystko wróci do normy
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 3 hours ago
- 4 hours ago
- 6 hours ago
- 2 days ago