Forum Discussion

d434ccee769b1b1's avatar
2 years ago
Solved

Odzyskanie starego konta bez dostępu do maila

Witam

Mam problem z zalogowaniem się na stare konto Origin. Sprawa wygląda następująco. Nie mam dostępu do maila na którym było to konto, ani nie pamiętam hasła. Znana jest mi tylko nazwa konta. Czy jest szansa na odzyskanie tego konta?

• Hej @d434ccee769b1b1e 

Zresetować hasło możesz tylko poprzez link, który jest wysyłany na adres email powiązany z kontem EA. Jeśli nie masz dostępu do tego adresu, skontaktuj się z dostawcą domeny na której jest zarejestrowany adres. Jeśli został usunięty - spróbuj go zarejestrować ponownie. 

Istnieje również możliwość alternatywnej weryfikacji konta EA, jednak można tego dokonać tylko podczas bezpośredniej rozmowy z naszym przedstawicielem. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

10 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @d434ccee769b1b1e 

Zresetować hasło możesz tylko poprzez link, który jest wysyłany na adres email powiązany z kontem EA. Jeśli nie masz dostępu do tego adresu, skontaktuj się z dostawcą domeny na której jest zarejestrowany adres. Jeśli został usunięty - spróbuj go zarejestrować ponownie. 

Istnieje również możliwość alternatywnej weryfikacji konta EA, jednak można tego dokonać tylko podczas bezpośredniej rozmowy z naszym przedstawicielem. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• Problem jest tez tego typu że nie mam możliwości skontaktować się z przedstawicielem przez czat (nie wyświetla mi się taka opcja)

• @d434ccee769b1b1e Mam to samo ... moje stare konto e-miał zostało usunięte przez Onet z długiego braku aktywności. A kod weryfikacyjny przychodzi na " nieistniejącego e-maila.
    EA każe ci podać wszytskie dane jak tworzyłeś konto (ja moje tworzyłam jako dziecko ) wiec nie pamietam wszystkich danych przy założeniu konta. Np: W jaki miesiąc kupiłam gre...i takie pytania...Wiec sprawa od kilka miesięcy stoi w miejscu i nikt nie potrafi mi pomoc...
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Oliwia14200 

Z tego co wiem onet daje możliwość zarejestrowania skrzynki pocztowej korzystając z różnych domen (amorki, spoko, op etc.). Jeśli pamiętasz swój stary usunięty email, zarejestruj nowy, korzystając ze swojej starej nazwy, ale nowej domeny.

• Cześć, mam podobny problem.
    Nie mam dostępu do maila na którym są wszystkie gry. (to konto założyłam, żeby uzyskać pomoc) kliknęłam w link który tutaj został wrzucony i nikt się ze mną nie skontaktwał tylko zostalo kliknięte, że sprawa "rozwiązana" co mam robić? pisac jeszcze raz?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@czarnyflamaster 

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,299 PostsLatest Activity: 3 hours ago