Forum Discussion

Terra793's avatar
Terra793
Seasoned Newcomer
15 days ago
Solved

Konto EA

Hej, chciałam odpiąć konto EA od mojego konta na Steam, niestety, nie mam już dostępu do tego konta EA, ani adresu e-mail, wiem tylko, że jakieś konto jest podpięte, przez co nie mogę podpisać nowego konta. Steam też nie jest w stanie mi pomóc. Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania tego problemu.

• Hej Terra793​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago

Hej Terra793​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,308 PostsLatest Activity: 21 hours ago