Forum Discussion
9 Replies
Oczywiście dodam że zrobiłem już wszystkie znalezione rozwiązania dla podobnych problemów - restart aplikacji, odinstalowanie i zainstalowanie, sprawdzenie w transakcjach na przeglądarce (tutaj też jej nie widać) usunięcie plików cookie. Żadna z tych rzeczy nie pomogła
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @MatiJSB
Czy mógłbyś powiedzieć nam o jaki tytuł chodzi?
Chodzi o grę EA FC 24, dodam że dalej nie ma jej w bibliotece.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @MatiJSB
Rozumiem w takim razie, że produkt został przez Ciebie kupiony poza platformą EA app?
Jeśli gra została kupiona poprzez EA app, sprawdź proszę w historii zamówień status Twojego zamówienia na grę.
Jeśli status wskazuje że transakcja została zakończona pomyślnie - skontaktuj się z nami bezpośrednio.
- @EA_Kuba Też mam ten sam problem, kupiłem klucz z Media Expert
- @EA_Kuba Witam mam ten sam problem po wprowadzeniu kodu gry nie wyświetla mi się ona w bibliotece a kod do gry zakupiłem w Media expert proszę o pomoc
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
@EA_Kuba napisał/a:
Hej @mrocznycienYT @FoxD1998 @ferius12
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Jeśli gra nie pojawiła się na Waszych kontach upewnijcie się, że klucz został wykorzystany na tym samym koncie EA, którym logujecie się do aplikacji EA app.
Ponadto dystrybutorzy mogą sprzedawać grę w edycji Ultimate w postaci dwóch kluczy (gra + rozszerzenie gry do edycji Ultimate). Aby gra pojawiła się w bibliotece musicie w takim wypadku wpisać oba klucze. Upewnijcie się ze sklepem, że otrzymaliście komplet kluczy.
Jeśli macie pewność, że konto którym byliście zalogowani na stronie https://www.ea.com/pl-pl/redeem (w prawym górnym rogu znajdziecie avatar swojego konta), jest tym samym kontem którym logujecie się do EA app, sprawdźcie czy gra pojawi się w bibliotece po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/#ea-app
Jeśli po wykorzystaniu klucza(y) na Waszym koncie nie pojawiła się oczekiwana zawartość, musicie kontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą (Media Expert).
Połączyłem kilka utworzonych przez Was duplikatów wątków w jeden.
- @EA_Kuba Zgłosiłem problem do media expert zobaczymy co odpiszą bo tak nie może być to jest poprostu śmieszne płacisz ponad 400 zł i nic nie dostajesz za to 😅
Mam identyczną sytuacje, dlatego podbijam post żeby dowiedzieć się jak to rozwiąże media expert, dzis napisalem do ea i czekam na odpowiedz a jutro na infolinie bede dzwonil. 400zl wydane a gry jak nie było tak nie ma..
About FC 24
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 3 days ago