Re: EA SPORTS FC™ 24 - niedoskonałości rozgrywki i potrzebne poprawki
Kolejne błędy
- Próbuję biec w konkretnym kierunku i nie mogę, bo jakby mnie coś ściągało w innym kierunku
- AI w tej grze jest tak [edytowane przez EA_Kuba], że szkoda gadać. Piłkarze, gdy ich nie kontrolujemy albo nic nie robią, albo robią takie dziwne akcje, że zanim przełączysz się na tego zawodnika, który wybiega gdzieś, gdzie nie powinien twój przeciwnik wykorzystuje wolną przestrzeń i jest po zawodach
- Ktoś testował dośrodkowania w tej grze, mam na myśli zachowanie obrońców. To już nie pierwszy raz, kiedy przeciwnik dośrodkowuje piłkę, jest blisko piłkarza przeciwnika i przed przyjęciem piłki przez przeciwnika jakaś siła odsuwa mnie od sytuacji, nie wiem DLC trzeba jakieś dokupić, żeby to odpowiednio działało?
- Chwalenie się dodatkowymi animacjami w obronie, gdzie możesz się [edytowane przez EA_Kuba] a i tak nie odbierzesz piłki, bo się nie da, przepychanek jest tutaj tyle ile w poprzednich częściach. Gra totalnie cię nie nagradza za to, że dobrze przewidujesz sytuacje, bo po co
- Nie wiem dlaczego do tej pory nie można ustawić swoich piłkarzy w konkretnych sytuacjach np. stałe fragmenty gry. Mam rzut autu z lewej strony boiska i oczywiście lewy obrońca wykonuje stały fragment, moi najbliżsi piłkarze? napastnik, pomocnik i prawy obrońca, tak PO z lewej strony, logiczne w ciul
- Pierdoła, ale jednak, w przerwie meczu jak "trener" robi analizę na tablicy, to jest 12 na 11
[edytowane przez EA_Kuba]