Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
Rising Adventurer
8 months ago

Takie rzeczy tylko z EA

Nie wiem kto to tam wymyśla ale najwyraźniej ktoś kto nie za bardzo ma pojęcie jak wygląda prawdziwa rozgrywka !!!  Według mnie przywilej korzyści przy spowodowaniu przez przeciwnika faulu we własnym polu karnym i sygnalizacji sędziego że faul miał miejsce powinien być tylko puszczony w momencie gdzie ten przywilej daje szansę na kontynuowanie akcji i strzeleniu bramki , ale nie w EA Fc . Kolejny już raz mi się to przytrafiło i ręce opadają . Jest sygnalizacja karnego , sędzia daje przywilej po czym mój zawodnik oddaje strzał a obrońca go blokuje , bramki nie na i Chic minęła sekunda to sędzia zamiast wrócić do  gwizdania karnego puszcza akcje , idzie kontra i przeciwnik strzela na 3:2 . Tym sposobem zamiast mieć realną szansę na zwycięstwo to mecz przegrywam . To jest jakaś parodia piłki nożnej nie mająca nic wspólnego z realną rozgrywka . Żenada totalna , brak słów . Błąd goni błąd a twórcy nic z tego sobie oczywiście nie robią .

1 Reply

• szew83's avatar
    szew83
    Rising Traveler
    7 months ago

Jest też inna opcja. Sędzia cofa do miejsca faulu,kiedy wychodzisz na czystą pozycję. Takie tam małe szczegóły, które na koniec wypaczają wynik. Ale przecież o to właśnie chodzi 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.874 PostsLatest Activity: 8 hours ago