Forum Discussion

Re: [PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji

Witam forum,

Od czasu do czasu mam problem, podczas meczów mam bardzo duże lagi, czasami jest tak, że gra się zatrzymuje się i natychmiast wszystko przy następnej, gra działa bardzo powoli, czasami podczas otwierania paczki animacja staje się bardzo wolno. Od początku gry jakoś to tam funkcjonowało, lagi zdarzały się rzadko. Sprawdzałem czy to kwestia internetu, ale na podstawie kontroli kontrolnej, która jest inna w Internecie. rozpoznanie się czy nie wina mojego komputera, ale nie jest też tak stary i słaby, aby wszystko działało

Bardzo proszę o pomoc

(CM: Thread moved from EN EAFC 25 to PL EAFC 25. Please post in the language of the board per rule.)

7 Replies

• To nie wina twojego komputera antycheat zjada 100% zuzycia cpu co jakis czas. Wiele osob tak ma od czasu patcha na PC,niestety ea nie robi nic z tym mimo ze 1000 graczy zgłosiło problem i pisze pod takim samym tematem tyle ze po angielsku,0 odpowiedzi od ea zostalismy wyrollowani bratku

• Żeby nie było ze jestem wredny dla ea ale admini odpowiadają na inne tematy a ten omijają szerokim łukiem od dwóch tygodni prawie 

• Machu22_PL's avatar
    Machu22_PL
    8 months ago

Dokładnie ea ma nas gdzieś nie da się grać w to ścierwo po ostatniej aktualizacji.Problem jest jak zawsze po ich stronie i póki łaskawie tego nie naprawią to żadne ustawienia , inny sprzet nie pomoże.Ja mam kompa za jakies 8 tys. wszystkie gry działają płynnie a to ścierwo od ea jest niegrywalne.Lagi , opóźnienia,zawodnicy jak muły nie da się w to grać niestety śmiech na sali....a odpowiedzi ze strony szanownej ea nie ma kiedy to mają zamiar naprawićEa powinno upaść bo ta firma ma gdzieś graczy liczy się tylko kasa nic więcej

• PLKroX's avatar
    PLKroX
    8 months ago
    @Cryinspanish123 Okej to tyle mnie uspokoiłeś, ale jest to śmiech na sali poprostu i jak się chce grać w tą grę tak kurde się nie da…
  • PLKroX's avatar
    PLKroX
    8 months ago
    @Machu22_PL Dokładnie mam to samo może nie mam aż tak drogiego sprzętu ale jest sam w sobie przystosowany do gier i również gram w różne tytuły i dosłownie nic się nie dzieje, grałem również w FC24 i też nic się nie działo, czasami też miałem myśli że może jakieś niesamowite rozwiązania wprowadzili do nowej odsłony ale no bez przesady że aż tak 😉
  • No niestety śmiech na sali...Odpisują że ktoś ma za słaby sprzęt albo złe ustawienia hahahah...Najlepsze że nie było nawet wzmianki,żadnego stanowiska z ich strony że popsuli grę po ostatniej aktualizacji i kiedy mają zamiar naprawić ten gniot nazywany grą.Niestety szanowne EA ma gdzieś graczy.Liczy się tylko hajs.Szkoda bo gram od 2003 i to moja ulubiona gra ale niestety z ta edycją kończę karierę w tym szrocie(zresztą jak widzę bo forum to nie tylko ja) no chyba że to w końcu naprawią do porządku i nie będzie więcej już takich problemów to może jescze zostanę ale szczerze bardzo w to wątpie jak widze co się dzieje z tą firmą

• Niestety zrozumiałe jest gdy darmowa gra nie działa pare dni jak powinna ale 10 dni gra która troche kosztuje a gracze w dodatku dostaja 0 feedbacku gdzie to powinno byc priorytetem to olewanie konsumenta 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,636 PostsLatest Activity: 12 hours ago