GiboNSSj1Seasoned Newcomer1 year agoApex nie chce dalej przejść do gry? jak widać na zdjęciu gra się odpala lecz po 30minutach nawet 1h nadal coś się ładuje a nie wiadomo co ktoś zna przyczynę tego ? Show More
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago2,487 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago2,487 Posts
Recent DiscussionsOdznaki wildcard Czemu odznaki zdobyte z wildacrda sa takie same jak odznaki zdobyte normalny battle royale i rankedzie gdzie w wildcardzie masz z 5 zyc i mozesz lecieć na każde i zrobic latwe 2.5k a nawet 4 i miec t...mityczne przedmioty Musimy porozmawiać o przedmiotach mitycznych. Doszliśmy do momentu, w którym mamy ich 65 (nie licząc wariantów kolorystycznych), a mimo to wciąż trzeba otworzyć 500 pakietów, by zdobyć jeden taki prz...Brak przedmiotów kosmetycznych Witam, Po kilku letniej przerwie od gry, postanowiłem wrócić tylko tym razem na platformie steam. Wcześniej grałem na konsoli PS4. Gdy wszedłem do gry nie było żadnych skórek do legend czy broni. Za...Ban mimo że odwołanie się powiodło Kilka dni temu dowiedziałem się że mam bezterminowego bana w apexie za rzekome cheatowanie. Najlepsze jest to że wtedy już od dawna nie grałem w apexa. Po pierwszym odwołaniu stwierdzono że ban jest ...problem z odlaczeniem konta steam od ea chcialem pograc na koncie steam w apex legends ale jestem na koncie do ktorego nie mam juz dosteony w sensie do konta ea a na steam nie ma mozliwosci odlaczenia czy jest szansza zeby rozlaczyc te ...