Forum Discussion

rubzyyy's avatar
7 years ago
Solved

Apex zacięcia/spadki FPS - PC

Mam taki problem że ewidentnie widzę że w niektórych momentach mi ścina grę i nie wiem od czego bo mój pc spełnia rekomendowane wymagania.

Prosił bym o szybką pomoc bo da się grać ale te ścinki mnie bardzo wkurzają.

Moja konfiguracja:

I7-8700 3.20 Ghz

GTX 1060 6GB

16 gb RAM

Grałem na najwyżysz ustawieniach po czym zmieniłem na średnie ale dalej odczuwam ścinki takie same jak na wysokich ustawieniach.

36 Replies

• @EA_Odix 

a co jesli ja nawet nie mam pojecia o istnieniu takowej aplikacji i nigdy w zyciu z niej nie korzystalem ? ;s

• @havien21    dziwne... zrobilem po kolei wszystko co napisales w tamtym temacie i mam wrazenie, ze gra zaczela lepiej dzialac... nie ciesze sie zbyt wczesnie ale chyba to pomoglo!

• To nie jest wina kart od MSI,wejdź do plików gry i zainstaluj direckt z folderu.U mnie się sprawdziło,żadnych ścin itp.
  • Witam ponownie, problem został rozwiązany poprzez nacisnięcie ikony prawym przyciskiem i "rozwiąż problemy ze zgodnością" Gra przestała się zacinać. Niestety to nie koniec problemów z Apex'em :P gra podziałała 2 dni i teraz zawiesza się na ekranie ładowania i nie chce ruszyć dalej.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,450 PostsLatest Activity: 8 hours ago