Forum Discussion

MrKrologPL's avatar
MrKrologPL
Not applicable
2 years ago
Solved

Blokada w apex po włamaniu

Cześć ogólnie to nie wiem co zrobić jakby ktoś mógł mi doradzić bo miałem włamanie na konto i po włamaniu otrzymałem permbana w Apex a Support ma gdzieś że ktoś mi się włamał i nie chcą zdjąć mi blokady ma ktoś jakiś pomysł co zrobić?

• Niestety nie jesteśmy w stanie sprawdzić historii Twojego konta ani zmienić decyzji o jego zablokowaniu.

W tym przypadku możesz ponownie odwołać się  poprzez formularz na tej stronie

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

hej @MrKrologPL 

W sprawie włamania na konto postępuj zgodnie z tymi wytycznymi, by ponownie zabezpieczyć swóje konto EA. W sprawach związanych z kontem możesz także skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA. 

Natomiast poprzez forum nie będziemy w stanie sprawdzić Twojego konta pod względem bana w Apex Legends, ale są zespoły, które specjalizują się w tych dziedzinach i mogą przyjrzeć się tym kwestiom dla Ciebie i dać Ci znać, co można zrobić i jaki jest wynik. 

Aby uzyskać pomoc w swojej sprawie, skontaktuj się ponownie, bezpośrednio z naszym Działem Świadczenia Usług. Upewnij się, że w odwołaniu podałeś wszystkie szczegóły, na podstawie których miałoby nastąpić rozpatrzenie Twojego zgłoszenia.

Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj ten przewodnik: Jak działają blokady i zawieszenia EA.

• MrKrologPL's avatar
    MrKrologPL
    Not applicable
    2 years ago

Ja wiem ale nie otrzymałem pomocy ze strony waszego zespołu. Ponieważ dla nich jest informacja ze na koncie były używane oprogramowania szkodliwie wpływające na rozgrywkę innych,I mają to w serdecznym poważaniu ze ktoś może się włamać na konto I działać na szkode użytkownika i nie jestem nic w stanie z tym zrobić bo państwa Support zamyka mi sprawy bo sprawdzili już to i decyzja jest ze blokada zostanie. Więc się pytam co mam zrobić w takiej sytuacji 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Niestety nie jesteśmy w stanie sprawdzić historii Twojego konta ani zmienić decyzji o jego zablokowaniu.

W tym przypadku możesz ponownie odwołać się  poprzez formularz na tej stronie

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
2,488 Posts