Forum Discussion

SadPomi's avatar
1 year ago
Solved

brak monet apex po dodaniu

Dzień dorby wczoraj dodałem monety apex poprzez kod zakupiony w media expert kod zadziałał ale nie otrzymałem nic na konto. Kolejny problem to nie potrafie nawet tego zgłosić poza tutaj jak próbuje założyć jakąś nową sprawe to tylko odsyła mnie do poradników a jak już są przyciski jak napisz do nas maila czy coś to nie działają xd Wchodze na konto klikam moje sprawy wybieram apex wątek że brakuje czegoś po zakupie i otrzymuje i dostaje tylko poradnik który na końcu jeżeli nie pomogło to skontaktuj się znami krokami którymi przed chwilą i tak twie w tej samej pętli niesamowite jak to działa w każdym razie proszę o pomoc i wytłumaczenie bo ten poradnik https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-EA/m-p/5877452#U5877452 na pewno nie działa jak już się coś pojawia to ciągle odświeża strone i widzę po innych wątkach że ludzie mają tak samo niesamowity kontakt z graczami.

• Hej @SadPomi 

Sprawdź czy monety pojawią się na koncie po uruchomieniu Apex Legends pobranej przez EA app.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio np. poprzez czat. 

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @SadPomi 

Sprawdź czy monety pojawią się na koncie po uruchomieniu Apex Legends pobranej przez EA app.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio np. poprzez czat. 

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts