Forum Discussion

46a9cf706b6cbc5's avatar
11 months ago
Solved

cofniete questy

zrobilem wszystkie questy na darmowe legendy. zeby dostac skina do flatline, ale po wczorajszej aktualizacji wszystkie te questy zostaly mi cofniete. Moge jakos sprobowac odzyskac te questy czy bede musial je robic od nowa?

9 Replies

• W dniu 27.03.24 zorientowałem się, że na moim koncie zmieniły się odznaki z sezonów na brąz pomimo, że wtedy uzyskałem platyny i inne (np. sezony  3,5, 9,10) . Chcę przywrócenia moich  odznak lub naprawienia problemu w grze. Przesyłam screeny z błędem i dowodem, że uzyskałem inne odznaki, niż te które obecnie zauważyłem na koncie (brąz).

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @Thotankhsethamon 

Połączyłem Twoje pytanie z innym wątkiem. 

Opisany przez Ciebie problem jest analizowany przez nasze zespoły. 

• I będzie jakaś rekompensata za stracony progress w tym evencie jak i wiele innych rzeczy?

• @EA_Kuba  Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂

Po wczorajszej aktualizacji w Apex, wszystkie ranki zostały już przywrócone.

Życzę miłego dnia 😃

• majliuwugaming's avatar
    majliuwugaming
    11 months ago

U mnie dalej to samo, od wypuszczenia questów z Maggie nie jest to naprawione. Kontaktowanie się z supportem nic nie dało.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,400 PostsLatest Activity: 8 hours ago