2 years ago
coinsy
monety od tygodnia nie weszły na konto po zakupie, 7 sierpnia zakupione - dalej brak. 3 maile wysłane, zero pomocy, po co grać w grę która okrada graczy
Jeśli sprawa została zamknięta, sprawdź czy odpowiedź nie trafiła do SPAM, Kosz, Społeczności lub innej zakładki na Twojej poczcie email.
W przypadku braku odpowiedzi załuż ponownie zgłoszenie, ale najpier upewnij się, że masz za sobą kroki z naszego artykułu:
Jak kupować, używać i znajdować monety Apex...
Dalej nic, zero kontaktu z supportem, monet brak. Jakie jedt wyjasnienie braku pomocy z strony supportu?
też chętnie się dowiem co mam zrobić, bo mam dokładnie tę samą sytuację, tylko nieco świeższą. obie sprawy "rozwiązane", kliknięcie "wznów" przesyła mnie do dokładnie tej samej strony. zawarłam w zgłoszeniu dowód zakupu wedle instrukcji. zero odpowiedzi, rozwiązane i pytanie na mejla o satysfakcję z pomocy. a 1k coinsów jak nie było, tak nie ma dalej.
nie mam też opcji "porozmawiania z Wami" jak z artykułu, jedynie pisanie ticketów.
nr ostatniej ze spraw: #187599628.
skad mozna wziac trn link? nie moge nic znalezc, a dalej sprawa "rozwiazana", ale ani troche rozwiazana niedtety nie jest. tickety dalej odsylaja na ta sama strone a 1000 apex coinsow dalej nie ma na koncie