Konta nie są połączone to jest jakiś żart niby skórki są ale battle pass znikł i coinsy dodatkowo są dwie moje postacie w klanie i ta po crossie nie jest liderem
Wygląda na to, że posiadałeś dwa konta EA, w związany z tym nie zostały one połączone ze sobą. Czy w ostatnim czasie odłączałeś swoje konta konsolowe i przenosiłeś je pomiędzy kontami EA?
Nie otrzymałam/-em zawartości (skórki, itp.) z jednego z moich kont: Konta odłączone: Jeśli odłączono konto Xbox/PSN/Switch/etc. od konta EA, nawet jeśli zostało ono ponownie połączone, możliwe, że ta zawartość nie została połączona. Jak ostrzegano podczas odłączania, odłączenie platformy od konta EA niszczy połączenie z postępami w grze. Ponowne połączenie nie gwarantuje przywrócenia tego połączenia.
Odrębne konta EA: Jeśli konta Apex były powiązane z różnymi kontami EA, zawartość nie może być połączona.
Data graniczna - 26 października 2023 roku Jak wyjaśniono w oryginalnym blogu deweloperów, jeśli rozpoczęto lub połączono drugorzędne konto/platformę po 26 października, zawartość z tego konta nie zostanie połączona.
Zablokowane Konta: Jeśli konto Apex zostało zablokowane przed wdrożeniem postępów międzyplatformowych, żadna zawartość z tego konta nie kwalifikuje się do połączenia.
Wygląda na to, że posiadałeś dwa konta EA, w związany z tym nie zostały one połączone ze sobą. Czy w ostatnim czasie odłączałeś swoje konta konsolowe i przenosiłeś je pomiędzy kontami EA?
Nie otrzymałam/-em zawartości (skórki, itp.) z jednego z moich kont: Konta odłączone: Jeśli odłączono konto Xbox/PSN/Switch/etc. od konta EA, nawet jeśli zostało ono ponownie połączone, możliwe, że ta zawartość nie została połączona. Jak ostrzegano podczas odłączania, odłączenie platformy od konta EA niszczy połączenie z postępami w grze. Ponowne połączenie nie gwarantuje przywrócenia tego połączenia.
Odrębne konta EA: Jeśli konta Apex były powiązane z różnymi kontami EA, zawartość nie może być połączona.
Data graniczna - 26 października 2023 roku Jak wyjaśniono w oryginalnym blogu deweloperów, jeśli rozpoczęto lub połączono drugorzędne konto/platformę po 26 października, zawartość z tego konta nie zostanie połączona.
Zablokowane Konta: Jeśli konto Apex zostało zablokowane przed wdrożeniem postępów międzyplatformowych, żadna zawartość z tego konta nie kwalifikuje się do połączenia.
Tak więc pierwotne konto to ps a drugie konto to xbox jak weszło cross progression Połączyłem konta xbox do ps bo ps4 już nie posiadam i konto zostało zbudowane nic nie było i nic nie szło zobaczyć bark wszystkiego nie mogłem rozłączyć konta sam unlink jest zablokowany więc robiliście to wy po czy konto xbox zaczęło działać.
Wczoraj otrzymałem wiadomość że szepce ea w końcu zrobili cross progression I działa więc ok zaś się kontaktuje z wami I łączycie. Mi konto I pyk skórki I pierdoły są z ps ale nic z xboxa więc. Proszę ładnie o przywrócenie coinsow I battle pass już kit z tymi skokami z zeszłego sezonu ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę I czas więc ładnie proszę o battle passa na moje konto I coinsy chyba 400 było coś takiego ewentualnie coinsy na zakup battle passa
Nawet jeśli jest cross progression to dwa konta powinny być połączone w jedno tak to wygląda w każdej innej grze z która miałem doczynienia więc jeśli tak nie jest wy możecie dokonać zmian bo jak widać straciłem dostęp do klanu zmian etc plus battlepass I coinsy
Dodatkowo jeszcze dodam że mówicie żeby nie rozłączania kont a innaczej się nie da tego zrobić po drugie skad ludzie mieli wiedzieć że super producent ea jaśnie królewicz po tylu latach zrobi cross progression by robić to na jednym koncie (mailu) więc tak jak wcześniej proszę o rozwiązanie mojego problemu pozytywnie dziękuję pozdrawiam i czekam
Po połączeniu kont straciłem passa i coinsy które powinny być przywrócone plus moje dwa konta się nie połączyły dalej są dwoma osobnymi kontami nie chce odpowiedzi poczytaj sobie to tu masz linka tylko konkretną odpowiedź i pomoc .
Zasłanianie się jakimiś linkami nic nie da kto mógł wiedzieć że ea kiedyś tam jak już zarobią zrobi cross progression więc czekam na pomoc
Jeśli zmienię adres mailowy połączy to moje kąta tak jak powinno to wyglądać czy nie jeśli nie to proszę przenieść klan lidera na mnie bo został na drugim profilu!
Po ,,połączeniu " Kont stracilem możliwość edytowania i zmian w klanie w którym byłem liderem proszę. To zmienić bo już kasę stracilem przez cross progression ponieważ stracilem battle passa i nie potraficie 🤣 tego zmienić tzn nie możecie dodać mi równowartości coinsow za passa. Więc może jest coś to potraficie i zmienicie lidera na mnie
@EA_Kuba a co jeśli rozlacze te konto xbox od ps bo ps jest teraz kontem właściwym, zmienię lidera i popłacze je znowu tzn konto xbox do konta ps które jest teraz kontem wlasciwym i na nim gram????? Będzie ok czy zaś coś pójdzie nie tak I pytanie drugie czy dacie radę w razie wu. To naprawić???
@EA_Kuba a co jeśli rozlacze te konto xbox od ps bo ps jest teraz kontem właściwym, zmienię lidera i popłacze je znowu tzn konto xbox do konta ps które jest teraz kontem wlasciwym i na nim gram?????
W tej chwili nie będziesz mógł tego zrobić ponieważ ten proces można wykonać raz na pół roku, zgodnie z informacjami zawartymi w tym artykule.
Będzie ok czy zaś coś pójdzie nie tak I pytanie drugie czy dacie radę w razie wu. To naprawić???
Nie jestem w stanie zagwarantować tego, że to rozwiąże problem. Nie mniej obawiam się, że jeśli podczas łączenia kont pójdzie coś nie tak to nie będziemy mogli tego naprawić. Wracam tutaj do wspomnianej wcześniej kilkukrotnie klauzuli mówiącej o ryzyku, które musisz zaakceptować jeśli chcesz rozłączyć konta.
Połączyłem rozpoczęte przez Ciebie dyskusje w jeden wątek, z racji tego, że tyczą się tego samego tematu.
Po konsultacji z naszymi specjalistami, z informacji, które posiadam wynika, że zawartość Twojego konta została prawidłowo połączona.
W kwestii przepustki sezonowej, zakładam, że została ona kupiona na koncie, które nie jest Twoim głównym kontem/główną platformą. W związku z tym poziom na platformie głównej został zresetowany. Nie mniej wszystkie przedmioty odblokowane w ramach przepustki zostały przeniesione.
Więcej na temat głównej platformy dowiesz się tutaj.
Gram w Apex na wielu platformach. Co się stanie z moimi postępami po wprowadzeniu postępów międzyplatformowych?
Podczas aktualizacji postępów międzyplatformowych wykryjemy twoją „główną platformę”. Będzie to platforma, na której udało ci się osiągnąć najwyższy poziom. Zawartość i saldo monet Apex będą od tego momentu skojarzone z kontem na tej platformie. Jedynie statystyki (np. postępy) z głównej platformy zostaną zachowane. Statystyki / postępy z innych platform nie będą dłużej dostępne.
W kwestii przeniesienia zawartości z kont, które zostały przeniesione z innego konta EA, nie będzie to możliwe
Mam dwa konta EA - czy przeniesienie mojego konta PSN/Xbox na inne konto spowoduje przeniesienie moich postępów lub zawartości? Nie, wszelkie postępy i odblokowania zawartości są powiązane z oryginalnym kontem EA. Odłączenie konta spowoduje utratę wszelkich postępów uzyskanych na tym koncie.
Przeniesienie platformy z jednego konta EA na drugie zapewni dostęp do zawartości głównego konta EA na obu platformach, ale nie przeniesie żadnej zawartości z drugiego konta EA.
Jeśli omyłkowo odłączyłeś konto platformy, ponowne połączenie konta z oryginalnym kontem EA przywróci postęp.
Ponadto, jeśli konto zostało połączone po dacie granicznej, czyli po 26 października 2023 roku zawartość nie będzie przeniesiona.
W kwestii lidera klanu, nie będziemy mieli możliwości przeniesienia tego statusu na innego użytkownika w ramach progresu międzyplatformowego. Różnice wynikają z wcześniejszego łączenia i rozłączania kont. Podczas rozłączania kont została przez Ciebie zaakceptowana klauzula, która określała to, że część zawartości może nie być dostępna po przeniesieniu.
Ryzyko związane z usunięciem powiązania dla graczy w Apex Jeśli usuniesz powiązanie konta platformy z kontem, którego używasz do gry w Apex Legends, możesz doświadczyć problemów związanych ze zdobywaniem poziomów przepustki bojowej i odblokowywaniem przedmiotów oraz innych błędów.
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,398 PostsLatest Activity: 2 days ago