Forum Discussion
Odpalam rankeda,ląduję i nagle!
Serwerek robi benc o własne nóżki
ps.Trochę słaba jest perspektywa ale generalnie razem we trzech położyliśmy się na dachu 😉
- 5 years ago
@This_KroquetSorki że dopiero dzisiaj się odzywam ale wczoraj już byłem zmęczony [edytowane przez EA_Kuba] że po całym dniu nie mogę sobie usiąść do kompa i zagrać jak człowiek. Za to otrzymałem 10 min wybieranie centrum danych które wpuść mnie do gry i nie zerwie połaczenia z serwerem w ciągu 5 min.
NIby mój ping to 60ms ale w pewnym momencie gra "blokuje" się na 200ms nie mniej nie wiecej po prostu 200 i nie idzie, w efekcie ginę minutę później. UWAGA!!! odpalam nexta bez resetowania neta bo wiem że to nie moja wina i nie uwierzycie ale mam rację w następnej grze 60ms
Spokojnego dnia życzę- 5 years ago@EA_Kuba była cenzura w mojej wypowiedzi to raz a dwa może byś powiedział w końcu jak wyglada ta firma od środka a nie posty mi edytujesz
- 5 years ago@This_Kroquet Ps. dzisiaj znowu powtórka z rozrywki 60-80ms a stracone pakiety 30 lub więcej fajnie jest nigdy w życiu łatwiej mi się na rankedach nie grało
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 19 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago