Forum Discussion

This_Kroquet's avatar
5 years ago

Cyrk na kółkach czyli "Daily problemy z apexem"

To co dzieje się w tej grze przechodzi ludzkie pojęcie:
-Mam 60ms ale ilość utraconych pakietów to 8-30 oczywiście skoki są ciągłe chwilę jest 8 ale po chwili serwer gubi już te 30 i dyskoteka trwa w najlepsze
-Dzisiaj robiąc egzekucję na przeciwniku zostałem wrzucony pod mapę spadłem i koniec gry dla całego squadu (nice!)
-Champion w moich grach to gość który ma 15 lvl i odznakę za 20 zabójstw w jednej grze i odznakę za 4k dmg w jednej grze (nice! x2) (plus jego ziomeczki z drużyny bardzo często nie odstają "skillem")
-Gram o 3 w nocy w środku tygodnia i nagle error serwera!!! (wchodzę na downdetector i co? 6k zgłoszeń XD)
-Do drużyny dostaję typa który drze ryja do mikrofonu całą grę i co ciekawe wyciszenie członków drużyny bardzo często nie działa, resztę historii dokończcie sami
-Jak to jest że do utworzenia meczu potrzeba 60 graczy a ja 3 razy z rzędu dostaje tych samych delikfentów którzy te 3 razy pod rząd cisną to samo g*wno (czyli 100-300 dmg i pushują solo albo ogólnie biegają solo na drugi koniec mapy) (i tak mogę na nich narzekać bo ja jakoś mogę zrobić to przynajmniej 800 i wyciągnąć głowę z d*py)

Ogólnie gra spoko ale nie polecam...

30 Replies

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    5 years ago

Przedmioty nadal wpadają pod tekstury i nie można ich podnieść. Na załączonym obrazku bo może nie widać (XD) znajduje się powiększenie lekkiego magazynku wyrzucone przeze mnie dla sojusznika.

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    5 years ago

Myślałem że to chwilowy błąd i pewnie w następnej grze już się nie pojawi... Ta jasne
    Podłoga jest przeźroczysta na stacji w lokalizacji skyhook.
    Od spodu nie widać żeby dało się nas zobaczyć w środku bo sufit wygląda normalnie inaczej gdy spojrzymy od góry

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    5 years ago

Reszta screenów z innej gry gdzie podłoga nadal się nie wczytywała...

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    5 years ago
    @This_Kroquet Mija tydzień... Czy ten temat dostał shadow bana czy o co chodzi? zgłosiłem tutaj kilka błędów pod rząd bo może ktoś będzie mógł jeden z nich sobie wybrać i zrobić coś w kierunku rozwiązania go ale jak widać tydzień to mało czasu
  • EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Hej @This_Kroquet ,

Dziękujemy Ci za Twoje informacje o błędach w grze. Doceniamy fakt, że dzielisz się z nami informacjami na temat napotykanych "bugów" i "glitchy". Mogę tylko zachęcić innych graczy, którzy napotykają na podobne problemy jak Ty na pozostawienie swoich komentarzy w tym wątku.  

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    2 years ago
    @This_Kroquet mijają ponad dwa lata a tutaj jak w lesie. Przyszedłem trochę ponarzekać. Na match making,na system reagowania na złe zachowania bo to że wysyłasz zgłoszenia w grze oczywiście nic nie daje gość co można powiedzieć G robi drze ryja i wszystkich nazywa usless Nword oczywiście nie dostanie bana. Match making na rankingowych że potrafi cię dobrać do gry z diamentami gdy jesteś w brązie to wiedziałem ale ten problem znany jest od dawna. Ale że na death matchu dobiera do mojego squadu przeciętniaków a do przeciwników przynajmniej master+ to się nie spodziewałem. Poza tym klasyka,wywrotka serwerów,dziwne błędy i crashe. Innymi słowy klasyka. Nadal nikt nic nie zrobił ż tym że jak cię wywala przez błąd serwera i wylatujesz z meczu to i tak otrzymujesz bana. P A R O D I A. Jak jeszcze starczy mi sił to dostarczę jakichś fajnych screenów co się w tym czymś zwanym grą potrafi zadziać.... Tymczasem
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    2 years ago
    @This_Kroquet Witam serdecznie,dzisiaj nic nowego generalnie przyszedłem wylać swoje smutki po 5 meczu pod rząd z ludźmi nie na moim poziomie. Dobra nie na moim poziomie jeśli chodzi o moją ekipe bo przeciwnicy to 1500 lvl+ przynajmniej master i wyżej. Ja wiem że mam ponad 3k godzin i wiem że gram zajefanie ale pls nie dam rady wygrać sam na 9 innych osób na deatch matchu. Co to za frajda gdy gramy do 50 a wynik finalny to 12 do 50 z czego ja mam 8 killi no prośba to już nawet nie jest śmieszne. Zastanawiam się czy żałosne w jakim kolwiek stopniu opisuje ten problem. Występuje od kiedy pamiętam. Nie rozumiem co takiego go powoduje mała liczba graczy? Match making nie ogarnia? Bo na jakiej podtsaiw system stwierdza O ten typ gra tydzień a ten od 4 lat no pewnie że niech grają razem no a przeciwko nim a walić to 3 predatorów elo
    Nie dość że stałych graczy krew zalewa bo ci nowi muszą się nauczyć to ci nowi odbijają się od gry po chwili bo trafiają na walljumpujących i tapstrafującyj ludzi i nie mają pojęcia co się dzieje do tego im broń od razu strzela w niebo przy serii a chłop wali im cały magazynek w banie no myślę że to nie jest ani fajne ani przyjemne dla ani jednej ani drugiej strony. Mama nadzieje że ostatni raz to opisuję i następnym razem porzyjdę tu o powiem że może i trwało to 5 lat ale w końcu się udało
    MAM NADZIEJE
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    2 years ago
    @This_Kroquet Joł witam serdecznie. Po godzinie zabawy nie mogę wystartować gry bo kiedy szukam meczu to nagle crashuje gre bez żadnego błędu czy komunikatu. Nawet steam się nie wyświetla tylko dalej działa w tle. Tak jak mówie przez ponad godzinę wszystko jak na apexa było ok. POza tym że klikam gotowe i gotowe nie wyskakuje nad postacią tylko gdzie zaznaczam gotowość i niby jest party members processing ale nic sie nie dzieje. ale to problem stary jak ta gra więc tak tylko wspominam. Znaczy problem z ppokazywaniem gotowości bo ten z crashem to ma chyba pierwszy raz w sensie crash bez kodu błędu. Dosłownie jak bym nacisnął alt f4 ale tylko gdy znajdzie mecz 3 raz pod rząd tak miałem
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    2 years ago
    @This_Kroquet Siema dzisiaj w ogóle nie idzie odpalić meczu po kliknięciu gotowe nie pojawia się "fajeczka" gotowości nad postacią a gdy uda mi się w końcu że gotowość wyskoczy nad bohaterem to w momencie znalezienia meczu mam crash gry. Gotowość "naprawia się po zmianie centrum danych. No tylko że gra się wykrzacza. Chyba pora na kolejną przerwę...
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    2 years ago
    @This_Kroquet 3 dni nie grałem dzisiaj mam akurat 4 godzinki na trochę zabawy i rankedy. Taki wuj 3h to wywalanie z serwera jak uda się zagrać cały mecz to na 200-300ms taki fun że zabija mnie pocisk przez drzwi które zamknąłem 3 sekundy temu. Taki urok apexa że lepiej grać codziennie i robić przerwę gdy serwerki robią bęc o własne nóżki bo przynajmniej nie będziecie tak często rozczarowani jak ja,że chcecioe sobie pograć ale jest pupa i kamieni kupa bo lagi odbierają chęć gry. (Nie to nie mój internet bo jakoś inne gry nie mają takich problemów LOL 50-70ms rocket league 50-70 czasem się zdarzy 150 ale się naprawia a w apexie jak staruje dzisiaj cały czas to dyskoteka ikonek i ms nie spada poniżej 250 blokuje się na tyle i graj sobie. Porażka...

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 5 days ago