Forum Discussion
zmieniłem to z suwakiem baterii ( plan zasilania mam performance juz wczesniej ). Cala resztę mam ustawiona jak w poradnikach. Jedyna różnica jaka mam to grafikę mam mocniej ustawiona w grze, ponieważ jak ustawiam wszystko na minimum to dyzo gorzej chodzi..
Wszystkie inne zalecenia już zrobiłem wcześniej czytając forum.
edit
nie miąłem jeszcze tej opcji jednak "Zastąp tryb skalowania ustawiony przez gry i programy", lecz w mojej nvidia mam tylko "pomiń tryb skalowania ustawiony przez gry i programy" - rozumiem, ze to jest to samo tak?
U mnie to samo miałem 120-144fps teraz spada do 70 już nie mam co ustawiać.... coś musieli rozwalić bo nie wierzę ,że nagle mój komputer już nie daje rady w apexie.
- 6 years ago
no mam to samo, poczekajmy może administracja albo ktoś inny nam pomoże.
- 6 years ago
No ja już nie mam pojęcia o co chodzi totalnie nic nie pomaga nie długo to będę musiał monitor wyłączyć to będzie działać.. Trzeba czekać może ktoś coś wie i pomoże chociaż wątpię bo to musiałbyś z respawnem się skontaktować a z nimi nie ma jak tylko możesz z EA a oni niestety wiedzą tyle co i my i mogą też tyle.
- 6 years ago
słabe jest to, ze w grze od 1 sezonu wydałem na paczki ponad 1000zl a a nie da sie w to grac a kompie za 12tys ... fajne podejscie do klienta.
to na bank nie wina komputera. ale jak temu zaradzić ? Pelno streamerów stremuje w180 fps+
Jak nic nam nie pomogą to chyba idę zacząć w CODA wz grac lol
tak wiecc czekamy na pomoc kogoś z obsługi, może w końcu się doczekamy🙂