Forum Discussion
No ja już nie mam pojęcia o co chodzi totalnie nic nie pomaga nie długo to będę musiał monitor wyłączyć to będzie działać.. Trzeba czekać może ktoś coś wie i pomoże chociaż wątpię bo to musiałbyś z respawnem się skontaktować a z nimi nie ma jak tylko możesz z EA a oni niestety wiedzą tyle co i my i mogą też tyle.
słabe jest to, ze w grze od 1 sezonu wydałem na paczki ponad 1000zl a a nie da sie w to grac a kompie za 12tys ... fajne podejscie do klienta.
to na bank nie wina komputera. ale jak temu zaradzić ? Pelno streamerów stremuje w180 fps+
Jak nic nam nie pomogą to chyba idę zacząć w CODA wz grac lol
tak wiecc czekamy na pomoc kogoś z obsługi, może w końcu się doczekamy🙂
- 6 years ago
Wiesz jak to prosi i streamerzy większość z nich ma 2xRTX 2080 jeszcze pewnie w SLI wszystko co najlepsze itp. Ale wczoraj oglądałem to w locie gdzie widać całą mapę mają 190fps najmniej 170 no to jest komputer rakieta. Wiesz ja się jakoś super nie znam na tym ale parę dni temu u nas padły serwery origina na dobre kilka godzin ponad a tymczasem zagraniczni streamerzy których pewnie z nicku znasz: aceu,ImperialHal,Lulu itp. grali bez problemu więc kto wie czy to nie jest też wina serwerów czy czegoś u nich było wszystko dobrze a u nas origin umarł i nie dało się nic zrobić takie tylko moje spostrzeżenie a czy jest w nim jakaś prawda tego nie wiem niestety.
- 6 years ago
jeżeli serwer pada a jesteś w grze i nie wyszedłeś w trakcie reconnecta to Cie nie wyrzuci🙂 ja grałem razem z nimi w lobby akurat🙂
ja rozumiem, ze maja rtx2080 SLI, ale apex nie ma wymagan minimum RTX2080
Prawda, jest taka , ze u mnie przy i7-hq i rtx2080 i 24ramu ta gra powinna i tak zapitalac.
Bawiles sie w autoexec? configi?
Btw, chyba tylko my na tym forum zyjemy🙂
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago