Forum Discussion
Najdziwniejsze jest to ze na lapku z i3 2 rdzeniowym odpala mi sie apek ale po wejsciu do gry zawiesza sie od razu na grafice *bo z tego co wiem padla * 1gb GF 540m i wogole nie dziala chyba tylko zintegrowana.a tutaj ze wcale nie chce ruszyc a procek jest mocniejszy od tego z lapa ;/
obejscia tej sytuacji rowniez chyba nie ma bo to co w necie w trybie zgodnosci w7 i -allcore cos tam nic nie daje 😛
pytanie czy taki zestaw :
AMD A8-7600 (4x 3.1 GHz) Karta graficzna: AMD R7 - Płyta główna: MSI A68HM-P33 V2 - Pamięć RAM: 8GB DRR3 1333MHz
poradzi sobie chyba juz z gra bez wiekszych kłopotów na początek - oczywiscie grafika w planie do zmiany docelowo na mocniejsza
Też nie za bardzo, w wymaganiach jest żeby CPU był taktowany częstotliwością powyżej 4 GHZ - dotyczy CPU serii AMD
Producent gry dla lepszej płynności zaleca CPU marki Intel i5 3570K lub nowszy.
Może się okazać że gra będzie niestabilna lub się w ogóle nie uruchomi na tym modelu co podałeś..
Najlepiej kupić model CPU, na taki jaki jest podany w wymaganiach lub wydajniejszy.
Karty graficzne tak samo, z takimi modelami gra będzie w miarę dobrze działać NVIDIA GeForce GTX 970 albo AMD Radeon R9 290 lub nowsze ich modele.
Wiadomo im mocniejszy sprzęt tym lepsze wrażenie z gry i przyda się na kolejne odsłony gry Apex. Po co masz później oglądać pokaz slajdów, jak będzie ci gra klatkować.
- 5 years ago
https://www.youtube.com/watch?v=LlENqGOePzQ
tak tutaj patrzylem to zle to az tak nie wyglada chyba. jest sporo filmikow na tym procku i grafice wiec chyba ruszy ?
- Narayen5 years agoLegend
Zgadza się, ale filmik jak zauważyłeś ma 2 lata, Apex zdążył w tym czasie przejść szereg modernizacji i wymagania są już znacznie większe.
- 5 years ago
skończyło się na :
i5 2500K 4.0 GHz x 4 GTX 480 2GB 384BIT 8GB RAM SSD 128
w trakcie pobierania... myślę ze powinien ruszyć ...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 18 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago