Forum Discussion
5 years ago
35-40 najmniej widziałem , a srednio okolo 55-60 sie waha najczesciej ale jest i powyzej tego...
to nie wiem dobrze czy zle czy jak ? :P
5 years ago
@Garkotluk Jeżeli chodzi o fps to nie jest tragicznie, ale najlepiej też nie jest :P
Pewnie jakbym nie miał wyboru to bym grał i z takimi wynikami. Przy 30 fps apex jest dla mnie nie grywalny
Ale jakie masz odczucia jak grasz? Jakieś zwiechy są wyczuwalne, masz uczucie, że jest w miarę płynnie?
Pewnie jakbym nie miał wyboru to bym grał i z takimi wynikami. Przy 30 fps apex jest dla mnie nie grywalny
Ale jakie masz odczucia jak grasz? Jakieś zwiechy są wyczuwalne, masz uczucie, że jest w miarę płynnie?
- 5 years ago
ogolnie jest plynnie, problemow nie ma tylko na ta chwile z przejscia z ps4 na pc to problem z ogarnieciem myszy 🙂
jak mi się uda to nagram Ci krótki filmik jak to wyglada poczas rozgrywki 😉 i wrzuce tylko nie wiem gdzie jakis darmowy serwer na filmik sie uda
- 5 years ago@Garkotluk Ciekawy jestem ile miałeś fpsów na ps4.
Mam nadzieję, że te 40 fps, o który wspomniałeś to rzadko i częściej jest powyżej 60.
Co do myszy to pamiętaj, żeby nie mieć za dużej czułości 😉
jak wrzucasz filmiki na google photos to tam można link do filmiku wygenerować, poza tym na YT też bez problemu - to dla mnie najłatwiejsze opcje 🙂
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,450 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 18 days ago
- 22 days ago