konto apex legends
Od początku: W sezonie 4 zacząłem grać w Apex Legends na Xbox, grałem przez dwa sezony i udało mi się osiągnąć 44 poziom konta. Grając wtedy na konsoli, nie wiedziałem, że otrzymałem bardzo rzadki przedmiot z pakietu Apex, będący pamiątką wraith (kunai). W końcu sprzedałem konsolę i kupiłem PC. W sezonie 13 założyłem nowe konto i ponownie zacząłem grać w Apex. Doszedłem do około 90 lvl i przestałem. Teraz w sezonie 19 wróciłem na konto, na którym grałem w sezonie 13, kupiłem karnet bojowy, teraz mam maksymalny poziom i zakochałem się w tej grze i już czekam na następną. Kiedy wróciłem w tym sezonie, dowiedziałem się, że wprowadzono cross progresję, próbowałem połączyć moje konto Xbox, ale dostałem komunikat, że konto jest już połączone z innym kontem EA. Nigdy nie łączyłem żadnego konta Xbox z Ea, dlatego jestem zaskoczony. Bardzo chcę mieć pamiątkę rodową na swoim głównym koncie, na którym mam obecnie 140 lvl, bo nie opłaca mi się grać na tym z 44 lvl i pamiątką. W końcu zalogowałem się przez Xboxa na ea, konto, z którego nigdy wcześniej nie korzystałem, myślę, że było to automatyczne, stąd mój ból. Myślałem, że nic nie mogę zrobić, więc odłączyłem konto Xbox od tego konta EA i połączyłem je z kontem głównym, ale postęp nie został przeniesiony, ponieważ jest zapisany na koncie EA. Moja wielka prośba jest taka, abym nie potrzebował tego konta Xbox, bo i tak nie mogę go podłączyć, bo bardzo zależy mi na tej pamiątce. Czy byłaby możliwość chociaż przeniesienia tej pamiątki lub dodania jej, a nawet można byłoby usunąć konto Xbox po tym jak otrzymam pamiątkę na konto główne. Dla wiarygodności moich informacji mogę nagrać film pokazujący konto na którym mam pamiątkę i kilka innych legendarnych skórek, ale nie skórki są ważne, tylko pamiątka. Pokażę jak zalogować się na konto i udowodnię, że jest moje, bo mam dostęp do poczty itp. Liczę na pozytywne rozpatrzenie i czekam na odpowiedź - Cypexx89. (mam wideo, które pokazuje, że mam pamiatke) tlumaczenie moze byc troche zle bo tlumacze to z angielskiego