Forum Discussion
- 6 years ago
W tym momencie otrzymałem 45 minut kary...
- 6 years ago
@TwardyBicepsa jaki masz ustawiony format dźwięku w zaawansowanych? 44100 Hz? To jednak nie to... Dziś to wyrzuciło mnie z 3 razy... Także błąd przybiera na sile :D. Kara 90 min. Doczytałem również na ENG forum, że problem jest ogromny dlatego nikt z EA mi nie odpisuje? 😉
Jeden z forumowiczów polecił rozwiązanie:
Step one:
Unistall Apex.
Step two:
Play something else.
Tak poważnie to mam nadzieję, że wszystkie osoby, które kupiły przepustkę i nie mogą jej wbijać dostaną rekompensatę...
- 6 years ago@MurderInkPL Wierzysz w to ? bo ja nie, tydzień minął a oni dalej nic z tym nie robią czy oni serio maja aż taka wiele par lewych rąk ? ja już przestałem grac rankedy bo szkoda nerwów, zazwyczaj jest tak ze gram zwykłe godzinę dwie odpalę rankeda jeb od razu crash ehh szkoda strzępić ryja
- 6 years ago@0Matrixx Czyli głównie dzieje się to na rankedach? W sumie tak sobie myślę, bo rzadko gram normale, ale nie pamiętam żeby mnie wywaliło.
- 6 years ago@MurderInkPL nie ma reguły na normalach też 😉
- 6 years ago
@0MatrixxNajgorsze jest to, że wiedzą, że jest problem, ale nie usuną kar... Dostaje te -72 pkt., a i tak diament zaraz by był... Tylko te bany...
- 6 years ago
Niestety przyjęło się u wielu firm, że jak jest gigantyczny problem ze swoim produktem to przemilcza się temat. Zobaczcie sobie Blizzarda z W3. Jeszcze zrzucenie winy na ludzi, że oczekiwali czegoś innego ;D Tutaj brakuje słowa "przepraszamy, problem jest potwierdzony i naprawimy z około 2 tygodnie". Milczenie jest to możliwie najgorsze zachowanie i wręcz naganne.
Ja się nie łudze, EA ma super zaplecze by robić dobre gry ale sieciowo to kuleje na maxa. Może pracują tam małpy z zoo albo jacyś nieudacznicy? Apex to mistrzostwo fuszery ;DJa przez ten dziurawy kod sieciowy straciłem już ~150 pkt rangi. Dostałem kilka kar, najdłuższa 90 minut, teraz czekam na bana na parę dni.
Pewnie to kwestia paru meczyków. Nic bardziej człowieka nie denerwuje niż otrzymywanie kar, które nie wynikają z jego postępowania tylko z błędów popełnionych przez developerów.
Wcześniej w sezonie 3 mnie wyrzucało ale o dziwo byłem zaskoczony wiadomością "nie jest to Twoja wina więc nie zostaniesz obciążony karą". Teraz z tego najwyraźniej zrezygnowano i to bardzo źle.Ma się dziwne wrażenie, że oni tylko dorzucają content w ramach kolejnych sezonów, filmikami starają się zatrzeć złe wrażenie, które wbrew ich oczekiwaniom się rozprzestrzenia i to bardzo szybko. Ludzie nie są głupi i widzą co jest grane. A voice chat? To totalna porażka ;D żeby wypowiedzieć całe zdanie składające się z 5 słów czysto i żeby to dotarło w zrozumiałej postaci do reszty zespołu to musiałby się zdarzyć cud, z reguły kończy się to na tym, że ekipa komentuje to w ten sposób "nic nie słychać, napisz o co Ci chodzi" :D
Dokąd zmierzasz EA?
- 6 years ago@TwardyBiceps Nie martw się ja straciłem z 1500 :D
- 6 years ago@MurderInkPL współczuję ;(
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 days ago
- 27 days ago
- 27 days ago