Forum Discussion

PiViPiyas's avatar
1 year ago
Solved

moje konto

Moje konto zostało skradzione, włamywacz zmienił e-mail i nie moge się zalogować ani zmienić emailu na mój ponieważ to włamywacz dostaje potwierdzenie na email a nie ja. Nie mogę nic zrobić probowałem skorzystac z pomocy Ea, ale bezskutecznie. Proszę o pomoc ponieważ nie dostaje żadnych odpowiedzi od supportu Ea

• W twojej sytuacji wskazany jest kontakt poprzez czat celem jak najszybszego odzyskania dostępu do konta oraz zabezpieczenia Twojego profilu.

Spróbuj otworzyć ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

9 Replies

• PiViPiyas's avatar
    PiViPiyas
    1 year ago

Nie rozumiem twojej odpowiedzi, jasno napisałem, że pisałem do suportu jednak bezskutecznie ponieważ dostaje tylko odnośniki jak postępować wrazie gdybym zgubił email albo go zapomniał, JA NIE ZGUBIŁEM EMAILU ANI NIE ZAPOMNIAŁEM TYLKO WŁAMYWACZ ZMIENIŁ EMAIL NA SWÓJ I NIE MOGE SIĘ ZALOGOWAĆ.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Czy udało Ci się porozmawiać z naszym doradcą poprzez czat (zgodnie z moją wcześniejszą odpowiedzią) i wyjaśnić sytuację związaną z Twoim kontem EA?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

Nie było czasu na tą rozmowę czy zaistniała inna sytuacja? 

• PiViPiyas's avatar
    PiViPiyas
    1 year ago

Nie udało mi się ponieważ nie dostawałem żadnych odpowiedzi od supportu

• PiViPiyas's avatar
    PiViPiyas
    1 year ago

Pamietam za to EA ID, wiec mozecie mi pomoc drogą mailową żebym potwierdził swoją tożsamość.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

W twojej sytuacji wskazany jest kontakt poprzez czat celem jak najszybszego odzyskania dostępu do konta oraz zabezpieczenia Twojego profilu.

Spróbuj otworzyć ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
2,470 Posts