KalixsimbaNewcomer1 year agoNie mogę zalogować się do gryJak wchodzę to mi pisze że utracono połączenie z ps network i serwerami ea a patrzyłem to z ps network jest wszystko git
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 31 minutes ago2,475 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 31 minutes ago2,475 Posts
Recent Discussions... nie mogę usunąć wpisu ze strony więc usuwam treść :P Wieczne problemy Apex Witam, zacznę od razu. Notorycznie dobiera mi graczy, którzy grać zespołowo nie potrafią. Jak widać na załączonym pliku ja mam platynę, drugi ma złoto a trzeci srebro. Tak ma wyglądać dobieranie grac...Aktualizacja Wyłom uniemożliwia gre Hej, od ostatniego podziału sezonu, logując się do apexa nie jestem w stanie nic zrobić Jedyne co to ustawienia i tyle ale one nawet się nie zmieniają Gdy staram się odpalić strzelnice to ładuje s...Od aktualizacji sezonu wyłom, komputer zawiesza się przy próbie uśpienia. Witam. Jw, każdorazowo po uruchomieniu apex i próbie uśpienia komputera, gaśnie tylko monitor, wzrastają obroty wentylatorów i komputer przestaje reagować na cokolwiek, tyko reset pozwala go uruchom...Apex nie chce dalej przejść do gry? jak widać na zdjęciu gra się odpala lecz po 30minutach nawet 1h nadal coś się ładuje a nie wiadomo co ktoś zna przyczynę tego ?