Forum Discussion

Dewas231's avatar
4 years ago

Permanentny ban

Czy za napisanie black i gays powinien być permanentny ban? Mi się wydaje że to nie są aż tak obraźliwe słowa żeby banować ludzi na zawsze, żeby w ogóle za coś takiego banować.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Dewas231,

W zależności od kontekstu, te same słowa mogą przekazywać różne znaczenia i mieć różne skutki. Dodatkowe wskazówki znajdziesz TUTAJ

Blokady kont nie są czymś, w czym będziemy mogli pomóc tutaj na Answers HQ. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, skontaktuj się proszę z naszym działem ds. Warunków Świadczonych Usług, aby mógł sprawdzić Twoje konto. Więcej informacji znajdziesz na stronie pomocy EA:

Uzyskaj informacje o ograniczeniu, zablokowaniu lub zawieszeniu swojego konta

Pozdrawiam,

_Kalina

• Dewas231's avatar
    Dewas231
    4 years ago

Dziękuję że ktokolwiek próbuje mi z tym pomóc. Niestety mój problem polega na tym że nie mogę w ogóle się skontaktować z człowiekiem i cały czas dostaję automatyczną wiadomość bo zgłoszenie niesłusznego bana do was nie jest rozpatrywane pod kątem słuszności tylko pod kątem czy ktoś się nie włamał na konto. Proszę, w jaki sposób mógłbym się skontaktować z jakąś osobą, która mogłaby mi tego bana anulować. Ja nikogo w żaden sposób nie obraziłem. Mogę wysłać zrzut ekranu czy coś. Na pewno możecie państwo coś z tym zrobić, w końcu tam pracujecie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @Dewas231 

Podobnie jak wspomniałem w tym poście, aby odwołać się od blokad nałożonych na Twoje konto skontaktuj się z nami wedle informacji, które zostały podanie w mailu. Alternatywnie możesz skontaktować się z nami wedle informacji podanych przez @EA_Kalina

Jeśli chcesz porozmawiać bezpośrednio z przedstawicielem EA - skontaktuj się z nami wedle tej instrukcji. 

Ponownie powtórzę, że poprzez forum nie mamy możliwości rozpatrzenia blokad nałożonych na Twoje konto. 

Ponadto usunąłem duplikat rozpoczętej przez Ciebie dyskusji - tworzenie kolejnych wątków powiązanych z Twoim pytaniem powyżej będzie traktowane jako spam. 

• Wiem o tym że nie możecie nic zrobić z moim banem ale chciałbym jakiś właśnie kontakt żeby cokolwiek zrobić. Jak już mówiłem robienie nowych zgłoszeń nic nie daje bo mi odpisuje bot i rozpatruje to tylko pod kątem tego czy moje konto nie zostało zhakowane. Przepraszam że tak dużo razy proszę o pomoc ale na prawdę nie wiem gdzie jej szukać. Pragnę sprawiedliwości i dopóki ta sprawa nie zostanie rozwiązana to będę szukał odpowiedzi. Skontaktuję się telefonicznie z przedstawicielem EA ale nie sądzę by mógł cokolwiek zrobić oprócz utworzenia nowej sprawy co poskutkuje odpowiedzią bota że ban został przyznany prawidłowo.

• Ja dostałem za napisanie '*' w 2021r i odwoływalem się już kilkanaście razy i zawsze bot odpisywał , i nic się nie zmieniło do tej pory

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Kubson0397 

Dzięki za Twój komentarz. 

Z racji zasad forum odnośnie odkopywania starszych wątków - zamykam go. 

Jeśli chcesz rozpocząć dyskusję na ten lub inny temat, załóż proszę nowy temat na forum. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 3 days ago