Forum Discussion

AdakonX's avatar
1 year ago
Solved

Pomoc EA nie odpowiada

Witam

Moje konto na steamie gdzie miałem wszystkie moje przedmioty w grze Apex zostało bez mojej wiedzy powiązane z nieznanym mi obcym kontem z rosji. Nie mam teraz do niczego dostępu, nie mogę połączyć konta Origin ze Steam ani nie mogę usunąć połączenia z platformy Steam. Od 3 dni kontaktuje się z pomocą EA ale nie dostaje odpowiedzi a moje sprawy są zamykane. Czuję się ignorowany, okradziony i co najgorsze bezradny, nie mam pojęcia co dalej zrobić i nie wiem czy odzyskam swoje przedmioty na które wydałem pieniądze.

4 Replies

• AdakonX's avatar
    AdakonX
    1 year ago

Już się kontaktowałem, jak mówiłem od 3 dni bez odzewu, czekałem 5 10 20 minut nawet czasem godzinami z otwartym zgłoszeniem i nic. Wszystkie sprawy zakończone.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina  jako rozwiązanie.  

Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
2,470 Posts