Pomysły do gry
Witam, chciałbym zaprezentować dwa pomysły, które siedzą mi w głowie od dłuższego czasu.
Pierwszym z nich jest dodanie ilości czempionów z jakiej został wybrany ten przy "poznaj swojego czempiona". Chodzi mi o to, że gdy wybierzemy legendę, zobaczymy sztandary swojego oddziału i przychodzi czas na poznanie czempiona, to żeby w jakimś miejscu była napisana ilość graczy, którzy byli czempionami w swoich poprzednich meczach, na przykład "Wybrany spośród 5 czempionów".
Drugim pomysłem jest dodanie możliwości gry przeciwko botom, i wydaje mi się, że najlepszym sposobem byłoby umożliwienie uzupełnienia oddziałów w grze prywatnej botami właśnie. Oczywiście spodziewam się, że zaprogramowanie ich w taki sposób, żeby współpracowały jest dosyć ciężkie, dlatego wraz z dodaniem botów był tryb solo, mówiąc ciągle o grze prywatnej.
Jestem pewien, że wielu graczy chce, żeby w grze był tryb PVE, ponieważ (tak jak ja) mogą nie być zbyt dobrzy grając przeciwko innym graczom albo denerwuje ich to ile spoconych graczy lata po mapie zabijając jednego po drugim nie dając szansy na jakąkolwiek zabawę i radość z gry. Pozdrawiam