Forum Discussion
Ważne linki:
- Krótki przewodnik po postępach międzyplatformowych w Apex Legends
- Apex Legends – postępy międzyplatformowe
- POSTĘPY MIĘDZYPLATFORMOWE W APEX LEGENDS™
Często Zadawane Pytania:
Jak mogę sprawdzić, czy mam postępy międzyplatformowe?
Postępy międzyplatformowe są teraz dostępne dla każdej osoby grającej w Apex Legends! Po otrzymaniu ekranu "Postępy międzyplatformowe są już dostępne" i kliknięciu w monit, będzie można grać na swoim koncie Apex na dowolnej platformie.
Aby uzyskać dostęp do konta Apex, zaloguj się na wybraną platformę za pomocą tego samego konta EA, które jest powiązane z kontem.
Nie widziałem/am ekranu łączenia kont, gdy dostałem/am monit o postępach międzyplatformowych:
Ekran łączenia (pokazany poniżej) pojawi się tylko wtedy, gdy masz wiele uprawnionych kont powiązanych z kontem EA, gdy włączenie do postępów międzyplatformowych zaczyna się na koncie.
Jeśli nie widzisz tego ekranu, oznacza to, że było tylko jedno uprawnione konto na koncie EA i nie było potrzeby łączenia, konto zostało po prostu przekształcone na konto z postępami międzyplatformowymi i jest teraz dostępne do gry na różnych platformach.
Nie wszystkie moje konta były pokazane na ekranie łączenia kont:
Tylko konta, które były powiązane z kontem EA w momencie otrzymania postępów międzyplatformowych, są uprawnione do połączenia.
Istnieje kilka wyjątków dla kont, które nie zostaną połączone:
• Konta powiązane z innym kontem EA
• Zablokowane konta
• Drugorzędne konta utworzone po 26 października 2023 roku
Nie otrzymałam/-em zawartości (skórki, itp.) z jednego z moich kont:
Konta odłączone:
Jeśli odłączono konto Xbox/PSN/Switch/etc. od konta EA, nawet jeśli zostało ono ponownie połączone, możliwe, że ta zawartość nie została połączona.
Jak ostrzegano podczas odłączania, odłączenie platformy od konta EA niszczy połączenie z postępami w grze. Ponowne połączenie nie gwarantuje przywrócenia tego połączenia.
Odrębne konta EA:
Jeśli konta Apex były powiązane z różnymi kontami EA, zawartość nie może być połączona.
Data graniczna - 26 października 2023 roku
Jak wyjaśniono w oryginalnym blogu deweloperów, jeśli rozpoczęto lub połączono drugorzędne konto/platformę po 26 października, zawartość z tego konta nie zostanie połączona.
Zablokowane Konta:
Jeśli konto Apex zostało zablokowane przed wdrożeniem postępów międzyplatformowych, żadna zawartość z tego konta nie kwalifikuje się do połączenia.
Czy mogę grać na swoim koncie na wielu platformach jednocześnie?
Nie. Po wprowadzeniu postępów międzyplatformowych, będzie można zalogować się na konto tylko na jednej platformie na raz. Postępy międzyplatformowe tworzą w zasadzie jeden profil używany na wszystkich platformach na koncie, więc może być on dostępny tylko na jednej platformie na raz.
Czy jeśli mam dwa konta EA, mogę połączyć postępy z obu?
Nie. Nie możemy połączyć profili powiązanych z różnymi kontami EA.
Jeśli odłączę moje konto konsoli lub Steam od jednego konta EA, a następnie połączę je z drugim kontem EA, czy postępy zostaną przeniesione na drugie konto?
Postępy są przechowywane na poziomie konta EA, a nie indywidualnych platform, takich jak Steam, Xbox, PlayStation, Switch, itd.
Postępy międzyplatformowe pozwalają na dostęp do zawartości konta EA na dowolnej platformie powiązanej z tym samym kontem, a nie na przeniesienie postępów z innego konta EA.
Jeśli odłączono platformę i w rezultacie straciło się postępy, powinno się ponownie połączyć tę platformę z oryginalnym kontem EA, aby spróbować przywrócić postępy.
Brakuje mi niektórych moich odznak:
Jesteśmy świadomi, że niektóre odznaki mogły zostać utracone podczas procesu postępów międzyplatformowych, zajmiemy się przywróceniem ich w przyszłości i podamy więcej informacji na ten temat.
Miałam/Miałem poziom 500. Mój postęp został zresetowany do 1:
W Sezonie 14: Hunted, zwiększyliśmy poziom konta dla wszystkich kont z 500 do 2000, szczegóły tej zmiany można znaleźć tutaj. Teraz są do przejścia cztery grupy po 500 poziomów. Jeśli konto było wcześniej na poziomie 500, to zamiast stracić swój postęp w poziomach, po prostu przeszło na następny poziom postępów.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago
badware detected
Solved10 days ago