Forum Discussion

PL_Bl4ckW0lf's avatar
1 year ago
Solved

Problem z code:net i inne

Witam. Od aktualizacji mam problem z:

1. code:net (załącznik nr.1) dzieje się to co kilka minut. W ciągu rozrywki wywala mi ten błąd nawet 4 razy. Nawet w lobby to się dzieje.. 

2. Disconnect: persistence transfer canceled (załącznik nr 2). Wchodziłem do gry na 4 sekundy, wywalało mi ten błąd i po kilku sekundach znów wrzucało mnie do gry i tak koło się zapętlało (mam do tego nagranie ale za dużo zajmuje aby to tutaj wrzucić)

3. Jakiś błąd z easy anti cheat podczas rozrywki, po czym ten błąd to nie miałem tylko ja ale i moja drużyna. Po tym błędzie dostaliśmy bana za opuszczenie rozgrywki (nie pamiętam co tam dokładnie pisało a niestety wtedy automatyczną powtórkę miałem wyłączoną i niestety nie mogę sprawdzić dokładnego komunikatu).

Miał ktoś z Was taki sam problem i wie jak go rozwiązać? Wywalanie nawet 4x w ciągu jednego meczu uniemożliwia normalną grę i dodatkowo tylko niepotrzebnie się człowiek denerwuje 😠

Sprawdzałem spójność plików, komputer do routera podłączony kablowo, uruchamiałem ponownie PC i router, firmware routera aktualne.

• 1. Problem ustąpił po jakiejś malutkiej aktualizacji

2. Niestety, problem nadal występuje i to dzieje się na składankach

3. Na chwilę obecną nie spotkałem się z tym ponownie

3 Replies

• 1. Problem ustąpił po jakiejś malutkiej aktualizacji

2. Niestety, problem nadal występuje i to dzieje się na składankach

3. Na chwilę obecną nie spotkałem się z tym ponownie

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dzięki za odpowiedź @PL_Bl4ckW0lf, póki co oznaczę Twój post jako rozwiązanie. 

Daj nam znać jeśli nadal będziesz potrzebować pomocy. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts